Головна » 2016 » Травень » 30 » Наша перша вчителька в серці назавжди
14:01
Наша перша вчителька в серці назавжди

В актовій залі Вишгородської спеціалізованої школи «Сузіря» для учнів 4-в класу відбулося свято прощання з початковою школою.
Протягом чотирьох років привітно зустрічала своїх вихованців мудрий педагог, добра, чуйна і привітна жінка, талановитий вчитель Людмила Корнієнко. Вона  навчала дітей основам шкільних наук, знайомила з оточуючим світом, не шкодуючи часу та сил, терпляче та наполегливо вкладала в них знання, вчила бути щирими та співчутливими, чесними та справедливими, добрими та милосердними. Людмила Григорівна допомагала дітям підніматися  першими  східцями  Країни знань, хоча непростими  були  чотири  перші  шкільні вершини. Хто  стрімко  і  рвучко  піднімався  до  них, хто  довго  і  невпевнено  долав перешкоди  на  шляху,  відчуваючи   допомогу. 
Не забарилося і свято прощання з початковою школою. З радісними посмішками на обличчі, у вишуканому вбранні випускники прибули на свято. Зустрічали їх батьки, вчителі, гості.  Четвертокласники пройшли у святково прибраний зал під аркою з вишитих рушників,  які тримали батьки. Дівчатка у вишуканих платтях, немов справжні принцеси у супроводі  принців.  
Урочисто й тепло звучали пісні і вірші про шкільне життя, особливо добрі та ніжні слова подяки були адресовані улюбленому вчителю. У голосі вчительки було відчутно трепет, адже частинку свого серця, своєї душі вона віддала малечі. З великою любов’ю і шаною зверталися випускники до своїх батьків та рідних, читали  вірші, співали пісні. Прикрасою свята у виконанні учнів став вальс випускників.
Зі словами привітання до учнів та батьків звернулася директор спеціалізованої школи «Сузір’я» Світлана Лозицька, яка побажала дітям бути успішними, а батькам успіхів у вихованні дітей. 
Батьки дітей висловили велику подяку та пошану адміністрації школи, вчителям за неоціненну працю, за велике учительське старання, за материнську любов до кожного, побажали міцного здоров’я і благо­получчя, терпіння й оптимізму, успіхів у такій нелегкій, але важливій праці.

Батьки 4-в класу 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 506 | Додав: slovo
comments powered by Disqus