Головна » 2017 » Серпень » 3 » Масовий спорт – частина культури суспільства
17:10
Масовий спорт – частина культури суспільства

Першого серпня у Старих Петрівцях відбулося урочисте відкриття молодіжного центру спортивного дозвілля комунального підприємства «Спортивний клуб «Нептун». Підприємство існує уже півтора року, до його складу входять дитяча та молодіжна футбольні команди «Нептун», які беруть активну участь у футбольних чемпіонатах різного рівня. Відтепер старопетрівчани матимуть змогу, окрім футболу,  займатися й іншими видами спорту.
Щоб відкрити центр, не покладаючи рук, працювали більше року. Старопетрівський сільський голова Ростислав Єрема зауважив, що ідея створення та будівництва були ініційовані ще його братом Олександром Єремою, коли той перебував на посаді голови. Тож завершити цей проект для Ростислава Миколайовича було справою честі. Завдяки спільним зусиллям працівників КП «Спортивний клуб «Нептун» на чолі з директором Миколою Горовим, колективу Старопетрівської сільської ради, підтримці спонсорів, зокрема ТОВ «Чіпси Люкс», допомозі громади та багатьом активістам вдалося завершити будівництво такого соціально важливого об’єкта.  Тож сільський голова відзначив подяками тих, хто брав активну участь у створенні центру. 
На відкриття завітало чимало поважних гостей, зокрема голова Вишгородської райдержадміністрації Вячеслав Савенок, голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко, депутати районної та сільської рад, директор Вишгородської ДЮСШ Микола Король, місцеві жителі.
У своїх виступах очільники району подякували всім, хто працював над цим проектом. Зокрема Вячеслав Савенок підкреслив, що Старі Петрівці – одне з найбільш спортивних сіл Вишгородщини, та  подякував Старопетрівському сільському голові Ростиславу Єремі, який у непростий для нашої держави час приділяє неабияку увагу саме спорту: «Відкриття такого спортивного комплексу, без перебільшення, є визначною подією для району, адже здорова нація –  запорука майбутнього України». 
Голова районної ради Ростислав Кириченко наголосив, що реалізація такого проекту допоможе відвернути підростаюче покоління від вживання алкогольних напоїв, тютюну та інших сумнівних розваг, які зараз активно пропагують, а зосередить на здоровому способі життя, суспільним проявом якого є  масовий спорт.
Після урочистостей директор КП «Спортивний клуб «Нептун», майстер спорту з легкої атлетики Микола Горовий запросив гостей оглянути новий молодіжний центр спортивного дозвілля. Тож присутні мали змогу побачити результат довготривалої кропіткої роботи.  
На першому поверсі будівлі розташована тренажерна зала, де знаходяться 22 спортивні снаряди. Вони, як пояснив Микола Васильович, тренують усі групи м’язів. Зі спеціальним покриттям  на другому поверсі  знаходиться зал для занять карате та фітнесом. Також є сучасні роздягальні з душовими кімнатами, кондиціонери, тренерський та медичний кабінети.
Микола Горовий зауважив, що,  окрім тренажерів, карате та фітнесу, проходитимуть заняття з йоги, спортивної гімнастики та  інших видів спорту. Також керівник підприємства запевнив: «Кожен охочий може придбати абонемент з різних видів спорту під керівництвом кваліфікованих тренерів. Діти до 16 років, соціально незахищені верстви населення та учасники АТО  відвідуватимуть центр спортивного дозвілля безкоштовно, для місцевого населення – знижка тридцять відсотків від вартості абонементу».
Відтепер мешканці Вишгородського району мають можливість  долучитися до занять спортом, не  витрачаючи великі кошти на це у міських спортзалах. 

Інф. «Слова»
 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 1093 | Додав: slovo
comments powered by Disqus