Головна » 2013 » Січень » 5 » Коротким рядком
13:36
Коротким рядком
Напередодні Нового року голова райдержадміністрації Олександр Приходько та голова райради Олександр Носаль вручили фіналістам обласної виставки-конкурсу «Право очима дітей» заохочувальні призи, цінні подарунки та грошові винагороди. Так, за третє місце в номінації «Графіка», дип лом отримала учениця Лютізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Марія Дацко. Заохочувальною грамотою у згаданій номінації нагороджено ученицю Вишгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1 Настю Панченко. А от у номінації «Живопис» заохочувальну премію отримав Микита Черних – учень Вишгородської загальноосвітньої школи №1. 

* * * 

28 грудня 2012 року відбулася 24 сесія Вишгородської районної ради шостого скликання. Депутати розглянули питання внесення змін до рішення районної ради від 18.11.2010 року за номером 0801-VI «Про обрання постійних комісій Вишгородської райради VI скликання», а також, за поданням Вишгородської райдержадміністрації, розглянули зміни до рішення райради від 29 грудня 2011 року №7414-VI «Про районний бюджет Вишгородського району на 2012 рік». Ухвалено зменшення доходної частини загального фонду бюджету на 166,0 тисяч гривень та зменшення на згадану суму видаткової частини. Прийняті зміни до рішення райради від 18.11.2010 за №08-01VI «Про обрання постійних комісій Вишгородської районної ради». З нагоди Дня міліції рішенням Вишгородської районної ради нагороджено Почесною грамотою полковника міліції, начальника Вишгородського РВ ГУ МВС України в Київській області Леоніда Паланичка. 

* * * 

Спілці підприємців Вишгородщини виповнилося п’ять років. Тоді до спілки увійшло 25 підприємців, нині в її рядах 70. Працюють осередки в селах Старі Петрівці, Нижча Дубечня, Гаврилівка. Спілка опікується трьома школами, технічним ліцеєм, підшефними військовими частинами, ветеранськими організаціями, дитсадками. До ювілею спілка влаштувала концерт та запросила 400 гостей. Спілчан привітали голова РДА Олександр Приходько, заступник голови райради Олександр Глущенко, численні гості. 

* * * 

Щедрою видалася передноворічна декада для малозабезпечених родин Дзядуків, Данюків та Ткаченків. Святий Миколай приніс цим родинам чимало цінних подарунків. Подякували представники родин не тільки святому Миколаю, а й начальнику реєстраційної служби Головного управління юстиції у Київській області Ігорю Долинському, начальнику Вишгородського районного управління юстиції Наталії Костюченко та начальнику реєстраційної служби Вишгородського районного управління юстиції Ользі Шевченко, які напередодні у Вишгородському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді допомагали святому Миколаю збирати цінні подарунки для родин, що сьогодні найбільше потребують допомоги. 

* * * 


Напередодні Нового року на набережній Київського водосховища відбувся Перший новорічний напівмарафон «Йоль-2012», організований марафон-клубом поліції «Київ 42195» та КП «Управління з розвитку фізичної культури та спорту Вишгородської міської ради». «Йоль» — язичницьке свято, яке відзначають з 19 до 21 грудня. Організатори врахували досвід минулорічного пробігу і скоротили дистанцію пробігу вдвічі. У рамках тригодинного ліміту понад 21 км пробігли 122 учасники (95 чоловіків та 27 жінок). 

Інф. «Слова»
Переглядів: 904 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus