Головна » 2016 » Лютий » 11 » Добром примножують добро
17:52
Добром примножують добро

Висловлюємо щиру подяку небайдужим людям за допомогу в організації тимчасового переселення мешканців стаціонарного відділення для постійного проживання Вишгородського територіального центру соціального обслуговування на час ремонту. 
За турботу й опіку над нашими підопічними особливі слова вдячності депутату районної ради Олександру Приходьку, члену громадської організації «За право на життя» Олегу Громовому, Ірині Сазоновій, заступнику ГП «Асоціації учасників АТО Вишгородщини» Олександру Талалаю, членам організації учасників АТО з Нових Петрівців та Димера.
Дякуємо, що підтримали і розрадили одиноких людей похилого віку, для яких стаціонарне відділення стало їхнім домом. Дякуємо всім волонтерам та людям із щирим серцем, котрі допомагають нам у роботі, опікуються людьми, які лишились наодинці зі своїми негараздами і проблемами.
Вишгородський територіальний центр соціального обслуговування має відділення, розташоване на території Димерської районної лікарні. Це – стаціонарне відділення для постійного проживання одиноких хворих людей похилого віку.
Приміщення потребує капітального ремонту, бо косметичний, який тут час від часу проводився, уже не вирішує проблеми. Віднайшли кошти, ремонт розпочався, але його неможливо було провести якісно, не відселивши мешканців відділення. З проханням про допомогу ми звернулись до головного лікаря КЗ «Вишгородська центральна районна лікарня» Івана Клюзка. Відповідь отримали без зволікань – сьогодні наші підопічні вже переселяються у приміщення стаціонарного відділення Димерської районної лікарні і можна буде активізувати ремонтні роботи, потурбуватись, щоб якнайшвидше облаштувати для наших підопічних кращі умови проживання.
Щиро дякуємо Івану В’ячеславовичу за підтримку і оперативну допомогу. Приємно, що з перших днів перебування на посаді, він демонструє розуміння проблем та їх вирішення, налагоджує співпрацю з державними установами та закладами, громадськими організаціями для покращення функціонування галузі охорони здоров’я в районі.

Наталія РУДЬКО, 
директор Вишгородського терито­ріального центру соціального обслуговування

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 411 | Додав: slovo
comments powered by Disqus