Головна » 2014 » Січень » 23

«УДАР» погрожує кіровоградським журналістам - ЗМІ

«УДАР» погрожує кіровоградським журналістам - ЗМІ

Кіровоградський «УДАР», який є підконтрольним бізнесмену Миколі Онулу погрожує законом про наклеп газеті «Кіровоградська правда». Це сталося після того як «КП» на сторінках свого видання опублікувала інформацію, з посиланням на власне джерело, про те, що охоронці із фірми бізнесмена Кіровоградського «УДАРу», задіяні в нападах на міліцію по вулиці Грушевського в м. Києві. 


За інформацією «КП» біля двох десятків чоловіків міцної статури вже декілька днів «працюють» в столиці. Офіційно – всі вони у відрядженні, неофіційно – штурмують на центральній площі столиці силовиків. За таку роботу охоронцям пообіцяли по 500 гривень добових.  ... Читати далі »

23.01.2014

На Київщині відзначили День Соборності

На Київщині відзначили День Соборності

З нагоди Дня Соборності та Свободи України і 95-ї річниці проголошення Акта злуки на Київщині у Фастові за участю голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка відбулися обласні заходи. Саме у Фастові, 1 грудня 1918 року, в штабному вагоні, на станції Фастів, керівники Української народної Республіки і Західно-Української народної Республіки підписали так званий передвступний договір про об’єднання земель в єдину державу. 

- Єдність є головною умовою сили та незалежності нашої держави, а соборність і свобода були і залишаються наріжними каменями національної ідеї, важливими складовими становлення сучасної України, - наголо ... Читати далі »