Головна » 2013 » Грудень » 20

Бюджет-2014

Бюджет-2014

У Державному бюджеті 2014 року буде передбачено 6 млрд гривень на повернення заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю представникам українських ЗМІ. 


«Я знаю цей бюджет, я його вчора дивився до пізньої ночі. Там стояло таке питання - повернення заощаджень: так чи ні. Я взяв ручку і викреслив це питання. Тобто, залишили в бюджеті 6 млрд гривень повернення заощаджень», - сказав Глава держави. 

20.12.2013

Ми працює над лібералізацією візового режиму з ЄС

Ми працює над лібералізацією візового режиму з ЄС

Українська влада продовжує роботу над лібералізацією візового режиму з Європейським Союзом, наголошує Президент України Віктор Янукович. 


«У нас є декілька питань, які нам треба вирішити. І, безперечно, ми будемо з нашими партнерами з Європейського Союзу домовлятися якомога швидше вирішити питання лібералізації візового режиму для громадян України. Ми над цим питанням працюємо», - сказав Глава держави в інтерв’ю представникам українських ЗМІ. 

Президент підкреслив, що питання лібералізації в ... Читати далі »

20.12.2013

Альтернативні види палива

Альтернативні види палива

На Київщині за участю голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка відкрито найбільшу котельню на альтернативних видах палива. Інноваційний проект не забруднює навколишнє середовище і забезпечує мешканців двадцяти п’ятитисячного містечка екотеплом. 


- За рахунок втілення в життя енергоощадних технологій нам вдалося цього року на 35% знизити використання природного палива. Це більше 100 млн грн. Загалом ця котельня обійшлася в 7 млн дол., проте бюджетних коштів тут немає. Все зроблено завдяки інвесторам - українським і білоруським, - наголосив Анатолій Присяжнюк. 
20.12.2013