Головна » 2014 » Грудень » 10 » Звіт
12:15
Звіт

ЗВІТ роботи обласного штабу допомоги учасникам АТО та їх родинам заступника голови КОДА, керівника штабу Дмитра Христюка в період з 26 листопада по 08 грудня 2014 року

Дорога громадо!

За останні 10 днів роботи штабу ми продовжуємо спрямовувати діяльність на різнопланову допомогу як хлопцям, які знаходяться на території проведення антитерористичної операції, так і їх родинам.

Зокрема, в даний період передано 12 пар зимових черевиків 48 розміру, які відшивали по спецзамовленню на одній з фабрик Києва, для десантників 93-ї аеромобільної ПДВ, «кіборгів», що нині здійснюють бойові завдання в аеропорту Донецька.

Щосереди у місті Бориспіль за адресою вул. Запорізька, 12 працює склад зі збору матеріально-технічної допомоги для бійців з зони АТО. За останні 2 дні роботи було зібрано лише 1707 кг. Обсяг запасів провіанту – обмежений.

27 листопада відбулось засідання штабу допомоги з метою комплексного, оперативного реагування та вирішення проблем учасників АТО та їх родин. Адже бійці повинні бути впевненими, що звернення їх рідних вирішуються якісно, що влада про них піклується. Серед актуальних питань – надання земельних ділянок сім´ям загиблих військовослужбовців, виділення адресної матеріальної допомоги. Зокрема, щотижнево до ЗМІ відправляємо юридичну допомогу учасникам АТО та їх сім’ям.

Також кожного четверга проходить засідання постійної комісії з надання адресної допомоги сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. В рамках даної обласної програми вже виплачено 3458045 гривень, опрацьовано більше тисячі заяв від сімей загиблих, поранених та учасників АТО.

Станом на 08 грудня, за рахунок залучення позабюджетних коштів, зібрано майже 407 тонн продуктів харчування та речей першої необхідності для подальшої відправки у зону АТО, надано допомогу на суму понад 22 мільйони 305 тисяч гривень.

Спасибі усім мешканцям Київщини, членам Обласного, районних, міських штабів допомоги, благодійному фонду «Розвитку та захисту Київщини» та громадській організації «Надійний тил» за надану допомогу. Окрема подяка представникам волонтерського руху Київщини, Координаційні волонтерській раді при КОДА.

Та все ж в окопах – не вдома! Теплі речі, взуття, термобілизна, засоби для обігріву, противірусні, жарознижуючі та протизапальні медичні препарати – усе це дуже потрібно нашим захисникам-учасникам АТО. Тому збір допомоги не зупиняється. Потреб й досі багато!

Приєднуйтесь!

З повагою, Дмитро Христюк

За детальною інформацією щодо надання допомоги та з питань збору гуманітарної допомоги звертатися за телефонами:

«Гаряча лінія» Штабу допомоги: (044) 286 17 39, (067) 240 40 15

Благодійний фонд «Розвитку та захисту Київщини»: (096) 381 34 44

 

Категорія: Україна | Переглядів: 459 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus