Головна » 2013 » Лютий » 16 » «Золоті рибки» Вишгородщини
11:25
«Золоті рибки» Вишгородщини
8-9 лютого в басейні Вишгородської КДЮСШ відбувся чемпіонат Київської області з плавання «Веселий дельфін» серед юнаків та дівчат. Це були перші старти юних плавців Київщини в цьому році. Змагання були відбірковими до чемпіонату України, який відбудеться в березні, в кримському місті Євпаторії. 

У чемпіонаті області з плавання взяли участь дев’ять команд. Юні спортсмени з Білої Церкви, Броварів та Славутича виборювали почесне звання чемпіона Київської області з плавання. Хочеться відзначити наших юних плавців, які приємно вразили всіх тренерів та арбітрів своїми виступами та результатами. І якщо в командній першості нам ще важко конкурувати з Білою Церквою та Броварами, то в особистому заліку наші юні плавчині створили справжню сенсацію. Вони не залишили жодних шансів своїм суперницям, вигравши естафети 4х50 м вільним стилем та 4х50 м комбінована, які входили до програми змагань. Чемпіонкою у багатоборстві вільним стилем стала Діана Гуцель. У багатоборстві батерфляєм рівних не було Надії Дрьоміній. Друге місце у багатоборстві брасом зайняла Валерія Попович, показавши при цьому свій найкращий результат та виконавши норматив третього дорослого розряду! Ще одну срібну медаль у багатоборстві на спині виборола Марина Аврамчук. Найкращий результат серед юнаків показав Алік Горохов, який виборов бронзову медаль у багатоборстві батерфляєм. Тренером талановитого юнака є Ілларіон Манжола. А наших дівчаток виховує Людмила Нагаєва. 


Ще раз вітаємо молодого талановитого тренера та її юних «золотих рибок» з черговим успіхом в обласних змаганнях та бажаємо перемог на всеукраїнських змаганнях. 

Микола КОРОЛЬ, 
директор Вишгородської районної КДЮСШ 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 805 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus