Головна » 2016 » Січень » 6 » Знання і досвід допоможуть у роботі
13:20
Знання і досвід допоможуть у роботі

31 грудня в актовій залі Вишгородської центральної районної лікарні відбулося офіційне представлення колективу медичного закладу головного лікаря Вишгородської ЦРЛ. Згідно з рішенням сесії районної ради на цю посаду призначено Івана В’ячеславовича Клюзка (на умовах контракту на п’ятирічний термін).
  Іван В’ячеславович Клюзко народився 1973 року в сім’ї хірургів, житель Вишгородського району. Після школи вступив до медичного училища, після закінчення якого продовжив навчання в медінституті. У 1997 вступив до інтернатури, яку проходив у 15-й клінічній лікарні м. Києва, де залишився працювати хірургом-ординатором. З 2004 року і до призначення головним лікарем ВЦРЛ працював завідуючим хірургічним відділенням №2 за пріоритетними напрямами в роботі: колопроктологія, лапароскопічна хірургія, гернеологія, флебологія. 
Пройшов спеціалізацію і стажувався у Львові (Львівська обласна лікарня, 2004 р.), у Москві (Федеральний державний ендокринологічний науковий центр, 2010 р.), у Ризі в Балтійській клініці флебології (2013 р.), США, штат Південна Кароліна, клініка Маклеод (2014 р.). У 2015 році був делегатом з’їзду Європейської асоціації хірургів, що проходив у Китаї. У 2011 році вступив до аспірантури, яку закінчив у 2013 році – захистив дисертацію та отримав вчений ступінь кандидата медичних наук. У 2013 році представлений до звання «Заслужений лікар України». З 2011 року – співробітник кафедри хірургії медичного університету ім. Богомольця. У результаті багаторічної роботи на кафедрі хірургії Іваном Клюзком написана монографія на тему ускладнень виразкової хвороби шлунку. Дійсний член Європейської асоціації хірургів. 
Одружений, виховує двох дітей.
Іван Клюзко ознайомив колег з програмою роботи на посаді головного лікаря. Серед пріоритетних напрямків діяльності, зокрема: проведення днів диспансерного обстеження пацієнтів віддалених сіл з метою виявлення туберкульозу, цукрового діабету, онкологічних новоутворень на ранніх стадіях розвитку, чітка взаємодія структурних підрозділів ЦРЛ з Новопетрівською і Димерською дільничними лікарнями. Це підвищення кваліфікації середнього і старшого медичного персоналу, пошук альтернативних джерел фінансування роботи лікарні з метою реалізації реформи вторинної ланки охорони здоров’я, що передбачає розробку програми надання платних медичних послуг, розгляд перспектив організації медичного коледжу на базі ЦРЛ. Планується створення інформаційного сайту з можливістю он-лайн консультації з профільним фахівцем.
Голова райдержадміністрації Олександр Горган та голова районної ради Ростислав Кириченко привітали головного лікаря ВЦРЛ Івана Клюзка з призначенням та побажали успіхів у роботі. 
Очільники району подякували за багаторічну плідну роботу попередньому керівнику лікарні Віктору Павленку, який керував КЗ «Вишгородська ЦРЛ» з 31 грудня 2009 року по 31 грудня 2015 року, та вручили йому Подяку від райдержадміністрації та районної ради. 

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 2339 | Додав: slovo
comments powered by Disqus