Головна » 2017 » Травень » 25 » Змагалися майстри швидкої води
18:32
Змагалися майстри швидкої води

Закінчується перша третина спортивного сезону для вихованців Вишгородської районної  ДЮСШ з водних видів спорту, і ми хочемо розповісти про її результати.
Незважаючи на примхи погоди – зимову хурделицю в квітні, 12-20 квітня в м. Дніпро відбулися змагання на кубок України з академічного веслування. Наш вихованець Євген Калін в двійці розпашній зайняв третє місце, а Дмитро Калін виступав у четвірці розпашній.
13-14 травня веслярі-академісти привезли з відкритого чемпіонату ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» (м. Київ) три нагороди – два золота і бронзу. Максим Кузнецов та Іван Язенок в двійці парній були першими серед дев’яти екіпажів. До речі, усі їхні суперники були старшими від наших спортсменів. Анатолій Дубницький в одиночці на дистанції 1500 метрів був третім. Претендентів на п’єдестал було 13. 
В селищі Сергіївка 4-9 травня відбулися традиційні всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат з вітрильного спорту «Шаболатський тиждень». Переможцями серед дівчат стали Вероніка Пущинська та Марія Пономаренко (клас «кадет»). Дівчата є членами резервного складу збірної команди України з вітрильного спорту і готуються у серпні 2017 року представляти нашу Вишгородщину на чемпіонаті світу в Нідерландах. Їхні подруги по команді Анна Матвієнко, Маргарита Дубок та Марія Джунь і Даша Матвієнко відповідно були третіми та четвертими. 
Екіпаж двійки-байдарки Владислав Карпенко і Юрій Павлюк на дистанції 1000 м та 5000 м були восьмими. Це був чемпіонат Києва серед юніорів, який відбувся 6-7 травня. Андрій Грищенко також був на цих змаганнях восьмим на дистанції 200 м у двійці. Його напарником  був Влад Карпенко.

Ганна БОРТНІК, директор ВР ДЮСШ 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 528 | Додав: slovo
comments powered by Disqus