Головна » 2014 » Грудень » 27 » Змагалися юні плавці
10:12
Змагалися юні плавці
У басейні Вишгородської районної КДЮСШ пройшов другий етап турніру з плавання «Swimming Nation 2014» на призи вихованців Вишгородскої РК ДЮСШ Артема та Миколи Часовських. 
 
У змаганнях стартувало більше 50 плавців Вишгорода віком від 5 до 14 років. У програму турніру, крім уже звичних дистанцій, увійшли захоплюючі естафети  «Естафета серед найсильніших плавців Вишгорода», «Перший – останній» та «Приведи друга», основна мета якої – популяризація плавання і залучення дітей до занять у спортивних групах. 
 
Учасники естафет були нагороджені пам’ятними призами від організаторів змагань. В естафеті серед найсильніших  перемогла команда у складі: Валерії Попович, Андрія Степанчука та Ростислава Крижанівського. У молодшій групі за результатами трьох дистанцій першою була Ірина Сєрік, друге місце посіла Віра Манжола, третє місце зайняла  Поліна Малаховська. 
 
У групі 8-10 років перше місце зайняв Ілля Соколенко, друге – Люба Мальцева, третє місце посів  Максим Кліменко. У групі серед дітей 11 років і старше переміг Леонід Мальцев, другою була Вікторія Кліменко, а Богдан Карманюк зайняв третє місце.  
 
Змагання пройшли на дуже високому рівні, за правилами FINA.  Усі спортсмени, незалежно від результату, отримали медалі від організаторів  змагань – братів Часовських та солодкі призи від Вишгородської міської ради.
 
Іван КАРПИНА,
заступник директора Вишгородської КДЮСШ
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 420 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus