Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Змагалися юні інтелектуали
18:45
Змагалися юні інтелектуали

У Вишгородському районному Центрі художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» 20 жовтня зібралися на свій перший турнір з інтелектуальних ігор гравці-початківці. 
Перша осіння гра сезону – інтелект-шоу «Ігри розуму» – зібрала юніорів-інтелектуалів, учнів п’ятих класів з Вишгородської ЗОШ  №1, Димерської гімназії, Димерської ЗОШ №1, Хотянівської ЗОШ та Вишгородського технічного ліцею. Автори та організатори проекту «Інтелектуальний простір» у «Дивосвіті» Інна Заблоцька та Катерина Караваєва запропонували маленьким розумникам п’ять цікавих й різноманітних конкурсів. Перше випробування наші найменші учасники клубу інтелектуальних ігор пройшли успішно, отримали корисний досвід, нову інформацію та безліч емоцій.
А підсумки конкурсу «Ігри розуму» цього разу такі: відзнаки учасників-початківців за участь у грі у команд Димерської гімназії та Хотянівської школи,  диплом за третє місце – у команди Вишгородської ЗОШ №1, диплом за друге місце – у команди Димерської ЗОШ №1 і диплом переможців за перше місце – у команди Вишгородського технічного ліцею.

Інф. «Дивосвіту»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 443 | Додав: slovo
comments powered by Disqus