Головна » 2013 » Березень » 30 » Змагаються юні правознавці
13:13
Змагаються юні правознавці
Вивчаючи закони нашої держави, молодь знайомиться із своїми правами і обов’язками, навчається правильно діяти в різноманітних життєвих ситуаціях, за допомогою закону, держави, її органів вчиться знаходити вихід із складних обставин. Знаючи закони, можна стати свідомим учасником перетворень, які відбуваються в нашій державі, учасником творення демократичного суспільства в Україні. 

У Вишгородській районній гімназії «Інтелект» на районний брейн-ринг «Підліток і право» зібралися команди з десяти шкіл району, щоб позмагатися в знаннях у галузі конституційного, трудового, адміністративного, кримінального, цивільного та шлюбно-сімейного права. 

В брейн-рингу взяли участь почесні гості: начальник Вишгородського районного управління юстиції Наталія Костюченко, головний спеціаліст Вишгородського районного управління юстиції Тетяна Остроколенко, головний спеціаліст з охорони дитинства районного відділу освіти Леся Бондаренко, методист з історії та правознавства районного відділу освіти Володимир Кабачинський, які були залучені до журі, та представники районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Сергій Прокопенко та Наталія Сугоняко. 

Гра проходила в три тури. Всі команди працювали дуже швидко і ефективно. Переможцями стали команди: «ДАХІ» Вишгородської ЗОШ №1 – перше місце, «ЕХ дівчата» Димерської гімназії – друге місце, команда «Помічники Феміди» Демидівської спеціалізованої ЗОШ отримала третій результат. 

Переможцям та учасникам гри вручені грамоти та подарунки. 

Розважила присутніх ліричною піснею учениця Вишгородської районної гімназії «Інтелект» Аня Смоляренко. 

Організувала та провела гру брейнринг служба у справах дітей та сім’ї Вишгородської райдержадміністрації. 

Також щиро вдячні адміністрації Вишгородської районної гімназії «Інтелект» за надане приміщення та технічні засоби для проведення гри. 

Катерина ГРИЩЕНКО, 
спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї
Переглядів: 533 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus