Головна » 2014 » Грудень » 27 » Зима: пора міні-футболу
10:16
Зима: пора міні-футболу
19 грудня у спортивному залі Вишгородської КДЮСШ відбулося урочисте відкриття традиційного дитячого турніру з міні-футболу, присвяченого дню Святого Миколая. П’ятий рік поспіль директор Вишгородської районної КДЮСШ Микола Король та начальник відділу молоді та спорту Вишгородської РДА Микола Горовий проводять цей турнір. 
 
Вісім дитячих команд зібралися, щоб поборотися за красень-кубок. Команди: ФК «Чайка 2008», «ДЮСШ-Чайка», ФК «Межигір’я», «ДЮСШ» (смт Бородянка) методом жеребкування потрапили в групу А. Команди: «ДЮСШ №22» (Київ), збірна школи №256 (Київ), ФК «Діназ» з  Вишгородського району та «Чайка 2007» потрапили у групу В.
 
Ігри в групах проходили паралельно у двох спортивних залах («КДЮСШ» та «Енергетика»). За регламентом змагань, по дві кращі команди в групі потрапляли до півфінальної стадії змагань, що повинні були пройти 21 грудня у спортивному залі КДЮСШ. 
 
За підсумками групових змагань, до півфінальної стадії потрапили команди «ДЮСШ-Чайка» з Вишгорода, «ДЮСШ» з Бородянки, «Чайка 2007» з Вишгорода та ФК «Діназ». 
 
Таким чином, у неділю 21грудня  першу півфінальну пару склали команди:  «ДЮСШ-Чайка» (Вишгород) – ФК «Діназ». Матч виявився цікавим та безкомпромісним. Початок гри був за юними футболістами з «Діназу», саме вони повели у рахунку та мали ще декілька моментів подвоїти свою перевагу, але не використали їх. А в другому таймі вже перевагу мали гравці команди  «ДЮСШ-Чайка». Під керівництвом досвідченого і талановитого тренера Олега Санжари юні футболісти змогли не тільки зрівняти рахунок, а й вирвати перемогу, у підсумку 2:1.
 
У другому півфіналі при абсолютно рівній грі більш вдалішими виявились футболісти з Бородянки, які переграли своїх однолітків з Вишгорода. Підсумковий рахунок матчу  «ДЮСШ» (Бородянка) – «Чайка 2007» (Вишгород) – 1:0.
 
У матчі за третє місце зійшлися невдахи півфіналів команди ФК «Чайка 2007» та ФК «Діназ». Основний час переможця не виявив, рахунок був 0:0, а в серії післяматчевих пенальті влучнішими виявились юні футболісти з ФК«Чайка 2007», вони й зайняли третє місце, стали володарями бронзових медалей.
 
Глядачі на трибунах, яких між тим зібралося чимало, з нетерпінням очікували фінальний поєдинок, в якому дружньому колективу з Вишгорода протистояли наші гості з Бородянки. Вболівальники на трибунах підтримували юних спортсменів та жартували, говорячи, що красень-кубок не повинен покинути межі Вишгорода. Так воно і сталося. Героєм матчу став юний футболіст «ДЮСШ-Чайка» Олександр Бруневич, який зробив яскравий хет-трік. Усе, чим змог­ла відповісти Бородянка – це голом престижу. Тож у підсумку 3:1 на користь юних вишгородчан. З чим ми їх і вітаємо!
 
А потім була урочиста мить нагородження. Кращими гравцями у своїх  командах було визнано Валерія Науменка з  «ДЮСШ» (Бородянка), В’ячеслава Ярину з ФК «Чайка 2007», Макара Коваля – ФК «Діназ». Кращим гравцем турніру було заслужено визнано  Олександра  Бруневича «ДЮСШ-Чайка» (Вишгород).
 
Та в цілому підсумовуючи турнір, мусимо визнати, що переможених на цьому турнірі не було, адже кожна дитина отримала не тільки задоволення від турніру, а й солодкі подарунки від Святого Миколая. А команди-призери отримали медалі та цінні подарунки. 
 
Зі святом Вас, юні футболісти! 
 
Іван КАРПИНА,
заступник директора Вишгородської КДЮСШ
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 471 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus