Головна » 2015 » Березень » 14 » Зігрій теплом жіноче серце
13:03
Зігрій теплом жіноче серце
8-го березня волонтерами громадської організації «Союз волонтерів та учасників АТО» проведена благодійна акція «Разом з весняним промінням зігрій теплом жіноче серце». Метою акції було привітання з Міжнародним жіночим днем дружин та матерів військовослужбовців, які перебували та перебувають на даний час у зоні АТО.
 
– Ситуація, в якій опинилася наша країна, звісно, не дає приводу для радощів та святкувань, – говорить Анастасія Довбиш, голова правління громадської організації «Спілка волонтерів та учасників АТО», – особливо це стосується  сімей наших захисників. Але незважаючи на це, дуже хотілося подарувати частинку тепла свого серця жінкам наших героїв. Тому було прийнято рішення: відвідати жінок особисто вітаючи їх квітами та невеличкими подарунками. Окрім цього, нам  вдалося  надати невелику, але теж таку необхідну  матеріальну допомогу в розмірі 1000 гривень сім’ям загиблих військовослужбовців.  Для нас важливим було не лише роздати подарунки, а, у першу чергу, висловити щирі слова  подяки  та підтримки родинам наших захисників.  Також хочу зазначити, що проведення цього благодійного заходу стало можливим завдяки підтримці Сергія Орєхова, голови політичної партії «Зелена планета», якому ми вдячні за надану фінансову допомогу.
 
Цього ж дня ми відвідали  стаціонарне відділення постійного проживання Вишгородського  районного цент­ру соціального обслуговування та  привітали  зі святом весни квітами та солодощами   підопічних цього центру.
 
Ми і надалі будемо намагатися проводити різні благо­дійні акції, тому запрошуємо всіх охочих приєднуватися до їх проведення. Адже в цей досить складний час – наша сила в єдності. 
 
Ірина ЛИТОВЧЕНКО,
Вишгород
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 481 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus