Головна » 2013 » Березень » 9 » Зібралися «Щасливі родини»…
13:03
Зібралися «Щасливі родини»…
Напередодні весняного свята у великій залі РДА відбулося чергове засідання клубу «Щаслива родина». Традиційно на заході зібралися багатодітні родини – усі майже у повному складі. 

«Хрещені батьки» присутніх дітлахів – голова РДА Олександр Приходько та заступник голови Валентина Духота також завітали, аби поздоровити мам зі святом 8 березня, а дітям подарувати солодощі. 

Олександр Олексійович розповів про позитивні новини, які цікавлять батьків: «У Нових Петрівцях незабаром з’явиться дитячий садок. Розробляються проекти нових дошкільних закладів і в інших населених пунктах. Цей рік оголошено роком дитини. Тож особливу увагу приділятимемо охороні здоров’я, спорту, відпочинку, а також купівлі житла для дітей-сиріт. До речі, вже кілька квартир придбано у тих самих Нових Петрівцях. Ми і надалі працюватимемо над тим, щоб можна було придбати житло для сиріт у кожному нашому населеному пункті». 

Далі засідання продовжилося в ігровій формі – діти, та й дорослі, пізнавально «подорожували» стежками рідного краю, занурившись в історичне минуле Козаровичів та Демидова. Наступною зупинкою стала країна казок, а на смачне завершення – країна ласунів. 

Тож чергове засідання клубу «Щаслива родина», організоване районними соціальними службами, пройшло весело і по-сімейному затишно. 

Марія ФІЛАТОВА, «Слово» 
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 538 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus