Головна » 2014 » Грудень » 27 » Живуть традиції в селі
10:54
Живуть традиції в селі
Святковим концертом  відзначили мешканці Нижчої Дубечні разом із сільською радою, педагогічним колективом та учнями загальноосвітньої школи зустріч зі Святим Миколаєм. 
 
Вихованням духовності учнівської молоді почав займатися ще колишній голова сільради Григорій Мусієнко, організовуючи подібні заходи. Святкування дня Святого Миколая напередодні Нового року швидко переросло у традицію. Цього року кошти для свята винайшла сільський голова Валентина Клименко. Інвестором заходу стало підприємство «Ост-Вест-Експрес». 
 
Особливістю сьогоднішньою стало театралізоване дійство у виконанні юних артистів аматорського  колективу «Дубечаночка», який діє при Нижчедубечанській школі. Традиційно вбраний Святий Миколай пригостив дітлахів цукерками, печивом та іншими солодощами, побажавши зростати у мирі, здоров’ї та злагоді.
 
У свою чергу, учні звернулися до Святого Миколая з єдиним для всіх проханням – допомогти ровесникам з Донбасу і всім його жителям досягти миру. Бо мир – це умова для добробуту кожної української родини. Учні  піснями та молитвами звернулися до Святого Миколая  з надією, що міцний та бажаний мир невдовзі подарують Святий Миколай та новорічний Дід Мороз сім’ям кожного українця зі сходу чи з заходу, півночі чи півдня. Бо Україна для всіх єдина, як і надії та прагнення на краще кожного її громадянина.
 
Юрій ГОРОВИЙ, «Слово»
Категорія: Нижчедубечанскьа громада | Переглядів: 685 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus