Головна » 2015 » Березень » 28 » Здоров’я – важливий фактор
10:35
Здоров’я – важливий фактор
Чи ви знаєте когось, кому байдуже до власного здоров’я? Таких людей немає. Усі добре знають, що здоров’я – це запорука повноцінного життя кожної людини, але на ділі люди часто піддаються спокусі, а у подальшому страждають від шкідливих звичок. Пам’ятати про важливість збереження власного здоров’я, докладати для цього максимум зусиль потрібно з юних років. 
 
Саме цими питаннями переймалися учні 8-б класу Вишгородської районної гімназії «Інтелект» під час тренінгу, який провели керівники гуртка «Флагман»  Вишгородського районного Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» Олександр Андріяш та Катерина Котик.
 
На початку заняття відбулося знайомство керівників з учнями, під час якого з’ясувалося, що більшість учнів уранці нехтують ранковою зарядкою та надають перевагу сну. Під час обговорення питань щодо необхідності кожного вести здоровий спосіб життя, кожен учасник мав можливість висловити свою думку. Звісно, погляди на одні й ті ж питання різнилися, але у висновках учні дійшли згоди щодо переваг здорового способу життя. 
 
Закінчився тренінг бадьорою зарядкою, яка дала учасникам тренінгу поштовх активності на цілий день. 
 
Звичайно, право вибору залишається за людиною, і як вона побудує своє життя, залежить тільки від неї. Але знання, отримані у шкільні роки, сформовані переконання у питанні самозбереження особистості допоможуть зробити правильний вибір.
 
Олександр АНДРІЯШ,
керівник гуртка «Флагман»
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 406 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus