Головна » 2015 » Лютий » 21 » «Зцілення любов’ю»
11:31
«Зцілення любов’ю»
16 тисяч 80 гривень зібрали під час благодійної акції «Зцілення любов’ю» юні волонтери – вимушені переселенці з Донбасу. У великій залі  адмінбудинку, де зібралися учасники акції, заступник голови РДА Валентина Духота та начальник відділу молоді та спорту РДА Микола Горовий висловили дітям теплі слова подяки та побажали віри у краще майбутнє нашої країни.
 
– В акції найактивнішу участь взяли  мешканці дитячого табору «Лісова застава» під керівництвом  дорослих волонтерів із всеукраїнського благодійного фонду «За право на життя», що активно діє на території, зокрема і Вишгородського району, та представниками районного товариства Червоного Хреста, – розповідає активний і вже досвідчений волонтер Ірина Литовченко.
 
–  Разом із однолітками, учнями середніх та старших класів, ми випікали печиво у формі сердечок і допомагали реалізовувати їх через  торгові мережі, – вступає в розмову чи не наймолодша волонтерка, учениця 5-го класу із Сєверодонецька Поліна Іванова.
 
Велімір Ястребов із Тореза Донецької області особисто назбирав 3084 гривні 47 копійок, котрі підуть для закупівлі медикаментів пораненим бійцям, які лікуються в лікарні м. Артемівськ.
 
Подібна сума і в Іоланти Струмскіс із Красного Луча Луганської області. Вона розповідає про своє тимчасове помешкання у таборі біля Димера, про мрію стати співачкою та волонтерську роботу. Одним із кроків такої роботи є щиросердечне вболівання та допомога пораненим, які  втратили здоров’я під час проведення АТО.
 
– Активна участь  у долі співгромадян, виховання громадської активності, вболівання та людяності у дітей і є одним із завдань, що на меті в учасників та організаторів благодійної акції, – наголосила  голова благодійного фонду «За право жити» Ірина Сазонова. А на підкріплення щирих намірів, що стосуються практичної допомоги та участі поранених бійців у житті суспільства, голова Вишгородського товариства Червоного Хреста Ірина Правдива презентувала дітям «дорослі» волонтерські посвідчення представників товариства Червоного Хреста та подарунки учасникам благодійної акції. 
 
Юрій ГОРОВИЙ, «Слово»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 530 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus