Головна » 2015 » Квітень » 11 » Завдання ставить час
10:59
Завдання ставить час
Шостого березня відбулася зустріч голови Київської облдержадміністрації Володимира Шандри з громадським активом Вишгородського району.
 
Участь у заході взяли голова Вишгородської районної ради Ірина Побідаш, заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ, підприємств та організацій району, сільські голови, громадськість.
 
Керівник області зачитав розпорядження Президента України від 31.03.15 р. 350/2015-рп «Про призначення Олександра Любомировича Горгана головою Вишгородської районної державної адміністрації Київської області», привітав новообраного очільника району з призначенням на відповідальну посаду та побажав йому наполег­ливості, терпіння і мудрості при виконанні поставлених завдань. Володимир Шандра наголосив на тому, наскільки важливо виправдати довіру та сподівання Президента України і громади району.
 
Новопризначений очільник району Олександр Горган подякував за щирі привітання та сказав, що обіцяти нічого не буде, а доведе своїми справами компетентність та бажання працювати на благо жителів Вишгородщини. Голова районної ради Ірина Побідаш висловила сподівання на плідну співпрацю районної ради та райдержадміністрації у справі розбудови  Вишгородського району.
 
У ході зустрічі розглядалися питання суспільно-політичній ситуації у державі та області. Володимир Шандра  зробив акцент на необхідності надання всебічної допомоги бійцям АТО, їх сім’ям та  вимушеним внут­рішнім переселенцям. Очільник області зазначив, що, за результатами першого кварталу, Київська область виконала бюджет на 140%, тож є можливості вирішувати найважливіші питання, що постають перед громадою Київщини. «Наразі набув чинності Закон України «Про добровільне об’єднання територіальних громад, — підкреслив Володимир Шандра, — тож сподіватимемося на те, що громади стануть самостійними, самодостатніми, отримають більше прав, але матимуть і відповідні обов’язки». Голова Київської облдержадміністрації зупинився і на соціальних питаннях, зокрема на питанні про надання субсидій на житлово-комунальні послуги.
 
На зустрічі жителі Вишгородщини ставили актуальні питання, що стосуються всіх сфер життєдіяльності району. Зокрема, питання про нарахування тарифів на теплопостачання, про стан теплових та каналізаційних мереж, законності виділення земельних ділянок у Вишгородському районі, недостатню кількість шкіл та дитячих садочків (у першу чергу у Вишгороді). Керівники області, району та міста Вишгорода надали ґрунтовні відповіді на питання, підкресливши необхідність конструктивного діалогу та об’єднання зусиль влади та громади у вирішенні нагальних питань.
 
Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 469 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus