Головна » 2015 » Серпень » 31 » З Днем знань!
19:42
З Днем знань!

Дорогі учні, студенти та вчителі батьки!

Вітаю вас із Днем знань – святом, яке об’єднує різні покоління українців і символізує шлях до пізнання.

Першого вересня поріг рідної альма-матер переступлять мільйони українців. Учні повернуться за шкільні парти, студенти зберуться в аудиторіях, педагоги стануть за навчальні кафедри. Однак найбільш хвилюючим і знаковим цей день зазвичай є для першокласників - вони вперше почують шкільний дзвоник, познайомляться зі своїм першим вчителем і поринуть у безкінечний світ знань.

Зі свята Першого дзвоника для кожної людини починається дорога у майбутнє. Адже знання – це сила. Без них не можливо розвиватися, будувати кар’єру, досягати особистісного росту. Освічена інтелектуальна нація є найціннішим національним капіталом для держави. Тому система освіти стала однією із тих галузей, які нині активно реформуються.

Найкращі учителі дають не тільки наукові знання, але й виховують у дитині сильну та багатогранну особистість - розвинену духовно і налаштовану патріотично, яка сповідуватиме європейські цінності і ставитиме собі за ціль розбудовувати рідну країну. Хочу подякувати усім наставникам, які зі шкільної парти вчать дітей активній громадянській позиції, постійній роботі над собою, любові до рідної землі. Адже заповзятлива і талановита молодь є запорукою успішного майбутнього країни та її стабільного економічного розвитку.

Вітаю зі святом усіх школярів та студентів, педагогів та науковців. Бажаю наснаги, творчих ініціатив, впевненості у власних силах і ніколи не зупинятися на шляху до мети! Миру вам, міцного здоров’я та благополуччя!

Голова Київської облдержадміністрації                                  Володимир Шандра

Категорія: Київщина | Переглядів: 647 | Додав: slovo | Теги: Шандра
comments powered by Disqus