Головна » 2016 » Січень » 18 » Вже розпочато капремонт
11:54
Вже розпочато капремонт

10 січня до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району о 2.33  надійшло повідомлення про пожежу в пологовому відділенні Вишгородської центральної районної лікарні.
На місце події терміново виїхав черговий підрозділ 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини ( Вишгород) та 39-ї Державної пожежно-рятувальної частини (Нові Петрівці). На місці пожежі було встановлено, що на першому поверсі 5-поверхової будівлі горить приміщення роздягальні пологового відділення на площі 20 кв.м, що  супроводжувалось задимленням. Завдяки злагодженим діям медперсоналу та особового складу Державної служби надзвичайних ситуацій з відділення було евакуйовано та переведено до дитячого відділення 22 особи, з них 11 новонароджених дітей. Пожежу локалізовано о 2.49, о 3.05 – ліквідовано. Для гасіння  було задіяно 4 одиниці техніки та 22 пожежних, повідомляє ГУ ДСНС України у Київській області.
11 cічня у приміщенні Центральної районної лікарні відбулось засідання тимчасової комісії під керівництвом голови райдержадміністрації Олександра Горгана та голови районної ради Ростислава Кириченка щодо вивчення обставин виникнення пожежі та ліквідації її наслідків.
У роботі комісії взяли участь перший заступник голови РДА В’ячеслав Савенок, начальник Вишгородського РВ ГУ ДСНС України в Київській області Геннадій Бондаренко, головний лікар Вишгородської центральної районної лікарні Іван Клюзко, працівники медичного закладу. Проаналізовано можливі причини виникнення пожежі, намічено заходи щодо ліквідації її наслідків та стовідсоткового відновлення функціонування пологового відділення.
12 січня голова районної ради Ростислав Кириченко відвідав районну лікарню. Головлікар Іван Клюзко повідомив, що новонароджені та породіллі вже переведені до пологового відділення, а ремонтні роботи розпочалися ще вчора – бригада будівельників очистила приміщення та приступає до капремонту.

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 381 | Додав: slovo
comments powered by Disqus