Головна » 2015 » Лютий » 14 » Вшанували маму воїна
10:26
Вшанували маму воїна
Напередодні Дня вшановування учасників бойових дій на території інших держав представники райдержадміністрації, міськради та територіального центру соціального обслуговування зустрілися з Любов’ю Павлівною Маковецькою – матір’ю загиблого воїна-афганця.
 
Любов Павлівна трепетно розгортає згорток і показує фото свого усміхненого сина – таким він залишиться назавжди. «Дякуємо Вам за сина, ваша материнська любов виховала справжнього бійця, – звернулася до мами заступник голови РДА Валентина Духота. – Від імені в.о. голови РДА В’ячеслава Савенка хочу вручити вам матеріальну допомогу і побажати міцного здоров’я».
 
Начальник відділу з гуманітарних питань Володимир Ткач та спеціаліст Ольга Мельник від міськради також вручили матері воїна-афганця матеріальну допомогу, а ще Подяку від Вишгородського міського голови – за виховання сина у дусі патріотизму та відданості Батьківщині, активну громадянську позицію.
 
«Знайте, ми завжди поряд з вами, допоможемо, підтримаємо, – зауважила директор територіального центру Наталія Рудько, звертаючись до Любові Павлівни. – Сьогодні дуже важливо виховувати молоде покоління в дусі патріотизму і нам є чому у вас повчитись».
 
Галина МАКАРЕНКО
Фото автора
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 499 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus