Головна » 2013 » Квітень » 6 » Волейбольний турнір
10:21
Волейбольний турнір
Минулої суботи у Вишгороді відбувся волейбольний турнір пам’яті Василя Івановича Скибинського. При згадці його імені одразу ж у пам’яті спливає образ людини, яка була не лише справжнім професіоналом, фанатом своєї справи, прекрасним педагогом, а й вірним другом, уважним чоловіком, люблячим батьком, доброю і чуйною людиною, непереборним оптимістом. Всього себе він віддав улюбленій справі – вихованню дітей і молоді, розвитку фізкультури і спорту. 

Вшанувати пам’ять Василя Івановича у приміщенні Вишгородської ДЮСШ зібрались дев’ять волейбольних команд – п’ять чоловічих та чотири жіночих – із Вишгорода, Гаврилівки, Демидова та Лютіжа. Боротьба була цікавою та безкомпромісною – серед чоловічих команд перемогла збірна ветеранів Вишгорода, капітаном якої протягом декількох років був Василь Іванович. Другу щаблину посіли волейболісти з Демидова, на третьому місці опинилася команда «Каскад». 


Серед дівчат першою стала команда Гаврилівки, друге місце зайняли волейболістки Вишгорода, третьою була команда з Демидова. Переможці традиційно отримали нагороди – кубки та призові грамоти. 


І не лише чудовою грою запам’ятався турнір. У серці гравців залишилися теплі слова згадки про Василя Івановича від доньки Аліни, дружини Любові Василівни, сина Сергія. Та й після завершення змагань всі ще довго спілкувались, кожен поділився своїми спогадами про цю достойну людину. Було навіть якесь відчуття його присутності… 

Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово» 
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 472 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus