Головна » 2016 » Грудень » 8 » Внесок у скарбницю району
19:39
Внесок у скарбницю району

У Катюжанці розпочали роботу два сучасних підприємства –  ТОВ Науково-виробнича компанія «Експопалет» та ТОВ «Науково-виробнича компанія «Спецтех». Це група компаній, які спеціалізуються на виготовленні високоякісних європіддонів, пиломатеріалів та колючого дроту. А працюватимуть тут за новими технологіями на модернізованому обладнанні українського виробника.
Завдяки роботі досвідчених спеціалістів ці компанії вже закріпилися не тільки на внутрішньому, а й на зовнішньому ринках, а за постійних клієнтів мають Міністерство оборони, Міністерство внутрішніх справ, Міністерство надзвичайних ситуацій, Прикордонну службу та інші солідні організації.
На відкриття цього важливого для району сегмента економіки завітали виконуючий обов’язки голови райдерж­адміністрації В’ячеслав Савенок та Катюжанський сільський голова Лідія Заводська. В’ячеслав Савенок подякував співзасновникам за внесок у соціально-економічний розвиток району, адже це підприємство принесе населеному пункту нові робочі місця і достойну заробітну плату. Керівник району гарантував виробничникам підтримку від місцевої та державної влади. Лідія Заводська зазначила, що дуже символічно відкривати підприємство, яке працює для оборони країни, саме у День Збройних Сил України. Тож нехай ці компанії процвітають на благо людей, даючи їм можливість працювати та заробляти, щоб жити гідно.

Інф. «Слова»

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 497 | Додав: slovo
comments powered by Disqus