Головна » 2018 » Жовтень » 25 » Внесено конструктивні зміни у програми
16:35
Внесено конструктивні зміни у програми

Минулого четверга у приміщенні адмінбудинку відбулося пленарне засідання чергової 32 сесії Вишгородської районної ради VII скликання. На сесії були присутні 29 депутатів. Провів сесію голова районної ради Ростислав Кириченко. У засіданні взяв участь голова райдержадміністрації Вячеслав Савенок. 
Після внесених змін та доповнень до порядку денного депутати заслухали перше питання «Про внесення змін до регламенту Вишгородської районної ради VII скликання, затвердженого рішенням районної ради від 17.12.2015 року №16-02-VII (зі змінами)» та підтримали його.
Сесія затвердила звіт Вишгородської райдержадміністрації про здійснення делегованих Вишгородською районною радою VІІ скликання повноважень за 2017 рік. Про виконання звіту доповів голова Вишгородської РДА Вячеслав Савенок.
Наступне питання «Про стан готовності навчально-виховних закладів району до нового навчального року» було підтримане одноголосно.
Депутати проголосували за затвердження звіту про виконання районного бюджету Вишгородського району за І півріччя 2018 року.
Питання порядку денного «Про затвердження звіту про витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за липень 2018 року» та «Про затвердження звіту про витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за серпень 2018 року» депутати прийняли одноголосно.
Сесія затвердила звіт про виконання фінансових планів комунальних підприємств спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища, міста Вишгородського району за 2017 рік.
Щодо наступного питання «Про затвердження Плану спроможної мережі надання первинної медичної допомоги Вишгородського району Київської області» народні обранці проголосували «за». 
Одноголосно депутати внесли зміни до Вишгородської районної програми «Соціальний захист» на 2018 рік, затвердженої рішенням районної ради від 21.12.2017 року №379-25-VIІ.
Більшість депутатів проголосували «за» внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2017 року №383-25-VІІ «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району на 2018 рік».
Питання «Про внесення змін до рішення районної ради від 21.12.2017 року №384-25-VІІ «Про районний бюджет Вишгородського району на 2018 рік» депутатський корпус одноголосно підтримав. Доходи загального фонду збільшилися на 16692,120 тис. грн за рахунок субвенцій, наданими Вишгородською міською радою, Димерською селищною радою, Новопетрівською сільською радою, Нижчедубечанською сільською радою, а також за рахунок медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, субвенції з місцевого бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу за рахунок відповідної  субвенції з державного бюджету, податку на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді заробітної плати і перерозподіл  планових показників  доходів  загального фонду  у відповідності до їх фактичних  надходжень.  
Сесія затвердила положення про конкурс на посаду керівників комунальних закладів загальної середньої освіти, що належать до спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища, міста Вишгородського району.
Наступне питання порядку денного «Про внесення змін до Порядку управління майном спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища, міста Вишгородського району, затвердженого рішенням районної ради від 8.12.2017 року №372-24-VІІ» більшістю голосів було підтримане.
Депутатський склад затвердив Положення про порядок підготовки та проведення інвестиційних конкурсів щодо будівництва, реконструкції об’єктів житлового, нежитлового призначення та соціальної інфраструктури, які перебувають у спільній комунальній власності територіальних громад сіл, селища, міста Вишгородського району.
Питання «Про затвердження фінансових планів комунальних підприємств спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища, міста Вишгородського району на 2019 рік» депутатський корпус проголосував «за».
Депутатами прийнято питання «Про надання згоди Вишгородському районному комунальному підприємству «Комунальник» на списання безнадійної дебіторської заборгованості».
Сесією затверджене надання згоди комунальному закладу «Вишгородська центральна районна лікарня» на списання з обліку основних засобів.
Питання «Про безоплатне прийняття об’єкта нерухомого майна та основних засобів у спільну комунальну власність територіальних громад сіл, селища, міста Вишгородського району із комунальної власності територіальної громади сіл Сувид та Боденьки» більшістю голосів також було підтримане депутатами. 
Питання розроблення Програми відшкодування компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян Київської області на внутрішньо-обласних маршрутах загального користування автомобільним та залізничним транспортом на 2018 рік не знайшло достатньої підтримки у депутатів.
Депутати проголосували «за» затвердження проміжного ліквідаційного балансу на передачу товарно-матеріальних цінностей Вишгородського районного комунального підприємства «Фонд підтримки підприємств».
Одноголосно підтримано питання «Про внесення змін до Програми розвитку Вишгородської районної організації Товариства Червоного Хреста України на 2016-2018 роки». 
Сесія затвердила внесення змін до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Вишгородського району на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 8.12.2017 року  № 357-24-VII.
Депутати проголосували «за» внесення змін до Програми підтримки та розвитку комунальної організації Вишгородська редакція районного радіомовлення на 2018-2022 роки.
Одноголосно проголосували депутати питання «Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу та передачу товарно-матеріальних цінностей Вишгородського районного комунального підприємства Фонд підтримки підприємництва».
Питання порядку денного «Про затвердження Передавального акта балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів комунального підприємства «Редакція газети «Слово» Вишгородської районної ради до правонаступника «Товариство з обмеженою відповідальністю «Газета «Слово», що створюється в результаті реформування», сесія затвердила.
Останнє питання порядку денного «Про деякі питання трудових відносин з керівниками комунальних підприємств, організацій спільної комунальної власності, територіальних громад сіл, селища, міста Вишгородського району» депутатами одноголосно підтримане.

Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 400 | Додав: slovo
comments powered by Disqus