Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Визначили першочергові завдання
20:50
Визначили першочергові завдання

Минулої п’ятниці у великій залі адмінбудинку за ініціативи голови Вишгородської райдержадміністрації Олександра Горгана відбулася стратегічна сесія, участь у якій взяли сільські голови, керівники державних та комунальних установ, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, дільничні інспектори Вишгородського РВ ГУМВС України в Київській області та громадських активістів та працівники апарату райдержадміністрації.
У ході інтерактивної бесіди обговорювалися такі питання. Що потрібно зробити, щоб у селі чи селищі, з’явилися нові робочі місця? Яким громадянин бачить своє село у перспективі двох років? Що стримує розвиток села, селища, міста? Що саме і ким повинно бути зроблено, щоб отримати нову якість життя? Кожен присутній мав змогу висловити свою думку, запропонувати ідею розвитку та схему втілення її в життя. Спільною для всіх присутніх виявилась мрія про добробут рідного краю. Голови сільських рад у своїх виступах визначили пріоритетним напрямком створення робочих місць у селі.
Очільник району твердо переконаний, що проведення таких засідань повинно стати платформою для спільної роботи представників громадських організацій, місцевої громади, депутатів та керівників усіх рівнів. На його думку, цей альтернативний спосіб обговорення та вирішення актуальних питань з метою визначення найкращих ідей, проектів, перспективних напрямів розвитку Вишгородщини дасть можливість сформувати загальну стратегію розвитку на майбутнє.
Наприкінці стратегічної сесії Олександр Горган підкреслив важливість колективної роботи та спільних зборів, у ході яких кожен інформується про існуючі проблеми та знаходить оптимальні шляхи їх розв’язання. Також керівник району дав доручення розпочати підготовку пропозицій на розгляд колегії райдержадміністрації щодо фінансування напрямків розвитку окремих населених пунктів Вишгородщини, які сільські голови та їх команди на стратегічній сесії визначили  першочерговими.

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 373 | Додав: slovo
comments powered by Disqus