Головна » 2013 » Березень » 9 » Вітаємо з Міжнародним жіночим днем!
13:54
Вітаємо з Міжнародним жіночим днем!
Дорогі, милі представниці прекрасної статі! 

Прийміть моє найщиріше вітання з найжіночнішим святом у році – 8 березня! 

Жінка – це берегиня сім’ї, основа добра і теплоти. Безмежно вдячні за вашу чутливість і ніжність, красу і мудрість. 

Ви оточуєте близьких людей турботою та увагою, і, незважаючи на численні клопоти, даруєте їм спокій і благо. До вас ми линемо за підтримкою і натхненням. Заради вас відбуваються як великі діяння, так і повсякденні справи. 

Ярослав МОСКАЛЕНКО, 
народний депутат України

Дорогі жінки Київщини! 

Прийміть найщиріші вітання з прекрасним святом краси й любові – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! 

Жінки нашої області відомі своєю життєдайною енергією, талантом, особливою вродою, яка поєднується з гнучким розумом, цілеспрямованістю та діловитістю. А це є запорука вирішення будь-яких існуючих проблем сьогодення. 

Говорити про жінок можна нескінченно. Але головна правда полягає в тому, що ми, чоловіки, шануємо і любимо вас. 

Своєю мудрістю ви обминаєте гострі кути, терплячістю – зберігаєте мир вдома і на роботі, любов’ю до людей і до праці – будуєте майбутнє. Світлого дня 8 Березня зичу всім вам, дорогі землячки, величезного щастя, кохання і добра. Бажаю аби вас оточували лише достойні люди. Щоб кожний прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість в особистому житті та успіх у професійній діяльності! 

Добробуту і затишку оселям, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні! 

Анатолій ПРИСЯЖНЮК, 
голова Київської облдержадміністрації

Шановні жінки! 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! 

Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Сьогодні важко назвати хоч одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, адже неможливо уявити собі професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро та любов. 

Сердечно бажаю вам міцного здоров’я, великого жіночого щастя, добра, любові. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Нехай у вашому домі будуть спокій та добробут, а ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. 

Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. 

Олександр КАЧНИЙ, 
голова Київської обласної ради

Дорогі жінки! 

З першими духмяними пролісками приходить в наші оселі радісне і хвилююче свято – Міжнародний жіночий день 8 Березня. 

У цей святковий день низько вклоняємось дорогим матерям за те, що дали нам життя, за вашу ласку і ніжність, за колискові пісні, які вчили нас розуму і доброти, цілуємо ваші материнські натруджені руки. 

Олександр ПРИХОДЬКО, 
голова райдержадміністрації

Від усього серця вітаємо зі святом чарівних дружин і щиро дякуємо вам за турботу і любов, терпіння, а красуням-донькам – за шану і повагу до батьків, за подарованих онуків. 

Бажаємо вам, дорогі жінки, безмежного щастя, родинного затишку і благополуччя, невичерпної енергії та непохитної віри в кращий завтрашній день. Хай у ваших оселях завжди панують мир, злагода й добробут! 

Олександр НОСАЛЬ, 
голова районної ради
Переглядів: 599 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus