Головна » Вишгородщина

Вирує футбольне життя

Вирує футбольне життя

Триває чемпіонат Вишгородського району з футболу сезону 2014 року. Зіграно чотири тури другого кола, тож, якщо враховувати той факт, що в кожній лізі знялося по одній команді, то до закінчення командам залишилось зіграти по чотири гри, кожна з якої може стати вирішальною. У кожній лізі визначились команди, які будуть боротися за медалі. У вищій лізі це:  «Лісовичі», «Енергетик», «Динамо КВПУ», «Інделек» та «Діназ». 
 
Видовищним та безкомпромісним видався ... Читати далі »

Вшанували пам’ять народних месників

Вшанували пам’ять народних месників

Представники громадських та ветеранських організацій Вишгородського району відзначили знаменний день покладанням квітів та імпровізованим мітингом біля пам’ятного знаку, розташованого на території Чернинського лісництва на межі з Чернігівською областю.
 
Голова ради ветеранів Вишгородського району, почесний громадянин Вишгородського району, кавалер орденів Богдана Хмельницького та Великої Вітчизняної війни, полковник у відставці Петро Головко наголосив на значному внеску партизанів Вишгородщини у перемогу у другій Світовій війні та подякував у сприянні, організації та проведенні цього заходу депутату обласної ради Олександру Приход ... Читати далі »

Сильні духом і тілом

Сильні духом і тілом

Нещодавно на набережній Київського водосховища фітнес-клуб «Техно-Фіт»  за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Вишгородської міськради та БФ «Богема» провів всеукраїнський турнір із функціонального багатоборства (кроссфіту).
 
Кубок України на звання найбільш фізично підготовленої людини відбувся вперше в Україні серед категорій аматорів та професіоналів – за участі найкращих вітчизняних атлетів.
 

Актуальні питання протидії злочинності

Актуальні питання протидії злочинності

У зв’язку із ситуацією, яка склалася сьогодні в Україні, правоохоронними органами проводиться ряд заходів щодо комплексної протидії спроб дестабілізації у суспільстві та можливого фінансування скоординованих і керованих дій з боку терористів та сепаратистів.
 
Зокрема, прокуратурою Вишгородського району Київської області проводиться ретельна та безперервна робота по запобіганню здійснення негативного впливу на суспільство з боку злочинних суб’єктів та формувань, які становлять реальну загрозу державності.< ... Читати далі »

«Цей заклад працюватиме на нас!»

«Цей заклад працюватиме на нас!»

Як поводиться підприємець, на якого «наїхали»? Правильно, захищається всіма доступними засобами. У законослухняної людини ці засоби – у рамках закону. Листи, звернення, скарги. Один з таких листів надійшов до редакції «Слова». Із закликом про допомогу звернувся колектив закладу громадського харчування «Панський Хутір», до якого напередодні Дня Незалежності вдерлося півтора десятка молодиків у камуфляжах.
 
– Відверто кажучи, не чекав, що таке може трапитися у наш час, після пер ... Читати далі »

До побачення, канікули, привіт, школо!

До побачення, канікули, привіт, школо!

Цього спекотного літа було важко потрапити до будь-якого табору відпочинку. Тому ми, діти Поліського та Вишгородського району, дуже вдячні народному депутату України Ярославу Москаленку за допомогу і надану можливість відпочити у таборі «Карасик». 
 
Ось ми й під’їхали до табору. Бачу табличку «Дот Карасик».З цієї секунди і почались найяскравіші моменти мого літа. Нас зустріли доволі-таки оригінально – вийшли дві феї, як я дізналась пізніше, це були хореограф та керівник творчого гурт ... Читати далі »

Тилові будні нашого району

Тилові будні нашого району

Ніхто уявити не міг, що колись, тобто у наш час, українці самі дивуватимуться своїй єдності, щедрості, самопожертві та відданості. Такими згуртованими зробила нас війна. На події, що відбуваються на Сході, відгукнулося майже все населення країни. І наш район не став винятком – адже і наші земляки воюють там. І їх підтримують тут, у тилу, всіма силами. 
 
«Влітку ми з подругою дізналися, що наш однокласник відправився до зони АТО. Він зателефонував і повідомив, чого йому не вистачає, – розповідають сестри Наталія та Людмила Людвиченко, – і, звісно, ... Читати далі »

Ми віримо, мине лиха година

Ми віримо, мине лиха година

Нічого дорожчого немає, ніж мир на землі, без воєн, смертей, горя сиріт, без спокою. На жаль, на Сході нашої країни ведуться бої, а горе відчуває вся Україна. Військовозобов’язані та добровольці з Вишгородського району також беруть участь у бойових діях у зоні проведення АТО, частина особового складу вишгородських міліціонерів охороняють громадський порядок спочатку в Луганській, а нині в Донецькій областях. 
 
Вишгородщина прийняла близько 700 переселенців, 210 дітей уже навчаються в школах району. Потік переселе ... Читати далі »

Наснага під вітрилами

Наснага під вітрилами

Цієї суботи громадськість України вітає працівників фізичної культури та спорту з їх професійним святом. А до «фізкультурників» відноситься майже все населення країни: всі, навчаючись у школі або вузі, відвідували уроки фізичної культури (у дитячих садочках, до речі, це заняття також є), багато дітей займалися в спортивних школах, секціях. Старше населення відвідує групи здоров’я, тренажерні зали, фітнес-центри, басейни.
 
В Україні добре розвинутий і ветеранський рух. І наша школа – Вишгородська райо ... Читати далі »

Отруєння грибами небезпечне для життя

Отруєння грибами небезпечне для життя

Традиційний в Україні грибний сезон розпочався. Щороку вересень - жовтень найгарячіша пора у грибників.

Традиційно, у цей час у медичних закладах реєструють найбільше випадків отруєнь грибами. Аналіз випадків отруєнь грибами в Україні свідчить, що більшість отруєнь обумовлені, вживанням пластинчатих отруйних грибів (насамперед, блідої поганки), які помилково сприймаються за їстівні печериці та сироїжки.

Проте отруєння можуть спричинити їстів ... Читати далі »

« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 80 81 »