Головна » Вишгородщина

Шляхами юних краєзнавців

Шляхами юних краєзнавців

У всіх районах та містах Київщини нещодавно пройшли заходи у рамках Все­української туристської естафети пам’яті, присвяченої 70-річчю визволення України від нацистських загарбників та Дню партизанської слави.
 
25 вересня відбулося проведення заключного етапу естафети пам’яті на території Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році». Зібралися юні туристи та краєзнавці, учасники пошукових загонів  та об’єднань, їх педагоги, шановані ветерани війни, місцеві школи та жител ... Читати далі »

Пастирі підтримують бойовий дух воїнів

Пастирі підтримують бойовий дух воїнів

Передова група батальйону особливого призначення «Січ»  вирушила у східний регіон трохи більше двох місяців тому, але на рахунку бійців уже чимало успішних операцій. Днями в зону АТО відправилась друга група «січовиків». За благословенням та духов­ною підтримкою вони прийшли до храму ікони Казанської Божої Матері.
 
Бійці батальйону більше трьох місяців проходили навчання у Межигір’ї на гелікоптерному майданчику президента-втікача. Навчання було досить жорстким – спресованим згуст ... Читати далі »

Нові часи – актуальні завдання

Нові часи – актуальні завдання

Першого жовтня стартував фотоконкурс «Позитив життя-2014». Районна організація Товариства Червоного Хреста запрошує у межах району долучитись до цього обласного конкурсу учнівську, студентську та працюючу молодь. Але ця акція – не єдина із заходів, що започаткувала районна організація  Товариства останнім часом.
 
«Позитив життя - 2014» проводиться в рамках міжнародного проекту «Підвищення інформованості молоді про СНІД – основа здоров’я в майбутньому» і має на меті ... Читати далі »

Нас єднає молитва і пісня

Нас єднає молитва і пісня

П’ятий Всеукраїнський Межигірський фестиваль народної пісні та ручних ремесел відбувся минулої неділі у резиденції «Межигір’я». 
 
Розпочався фестиваль молебнем за Україну, за український народ, за мир і злагоду у нашій державі, і перемогу над підступними ворогами. І це закономірно, адже ідея фестивалю саме в утвердженні української державності і української незалежності, єднанні народу заради миру і добра. Молебень відслужили священики Української православної церкви Київського патріархату отець ... Читати далі »

Футбол міні – емоції максі

Футбол міні – емоції максі

Відповідно до плану відділу освіти, разом з федерацією футболу Вишгородського району 11 жовтня 2014 року були проведені змагання з міні-футболу.
 
До нового чудового майданчика Вишгородського КДЮСШ з‘їхалися  9 команд ЗОШ району  з Нових і Старих Петрівців, Димера, Нижньої Дубечні, Демидова та Вишгорода.
 
Змагання були проведе ... Читати далі »

Створено асоціацію учасників АТО

Створено асоціацію учасників АТО

16 жовтня відбулося засідання районного оперативного штабу з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням, життєзабезпеченням, наданням соціального захисту мешканцям Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які переселяються у Вишгородський район для тимчасового проживання, надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та іншим громадянам України, які перебувають в районі проведення антитерористичної операції.
 
Заступник голови ... Читати далі »

Безпека

Безпека

Громадяни Вишгородщини!

Щоб не трапилося пожежі під час виборів, необхідно суворо дотримуватися встановлених для всіх правил пожежної безпеки.

На шляхах евакуації у жодному випадку не можна розміщувати ніякі предмети, а килимові доріжки необхідно надійно прикріпити до підлоги. Відповідної уваги потребує і освітлення приміщень. На більшості дільниць освітлення кабін для голосування не буде. А там, де буде таке освітлення, необхідно дотримуватис ... Читати далі »

Що з воза впало, те пропало?

Що з воза впало, те пропало?

Соціальна сфера – одна з найважливіших складових стабільності і громадського спокою. Успіхи у цьому напрямку забезпечують підтримку населення.
 
Це, практично, цитата керівника одного з передвиборчих штабів колись відомого кандидата в Президенти України. Не врахували партійці одного: задекларованого напрямку треба неухильно дотримуватися, бо протилежний веде до соціальних катаклізмів – революцій, війн і всього, що з цього витікає.
 

Як отримати роботу

Як отримати роботу

У Вишгородському районному центрі зайнятості пройшов ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості. У ньому взяли участь 300 осіб, з них 288 чоловік безробітних, 12 чоловік зайнятого населення. На ярмарок запрошено 16 роботодавців з Вишгородського району та м. Києва. Це ТОВ «Мисливська вдача», ТОВ «Комплекс Агромарс», ТОВ «АТБ», ТОВ «Фора» та інші. Напередодні ярмарку центр зайнятості провів інформаційно-роз’яснювальну роботу та  розповсюдив серед клієнтів запрошення.
 

Естафета пам’яті

Естафета пам’яті

Давно відгриміли бої Великої Віт­чизняної війни. Виросли і змужніли покоління, які не знали її жахів. Пішла з життя більшість ветеранів, уцілілих  у цій страшній битві. Уже майже 70 років минуло відтоді, як над землею прогримів салют Перемоги. Але пам’ять про подвиги і героїзм воїнів-визволителів передається нащадкам героїв Великої Вітчизняної.
 
Туристсько-краєзнавча естафета пам’яті учнівської молоді, присвячена 70-річчю визволення України від нацистських загарбників, пройшла Київщиною з червня по вере ... Читати далі »

« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 80 81 »