Головна » Вишгородщина

Весняний прорив юних каратистів

Весняний прорив юних каратистів

Людина, яка насправді хоче чогось досягти, обов’язково досягне, не зважаючи на будь-які перешкоди і труднощі. Так само і каратисти з Вишгородщини разом зі своїми тренерами Олександром Чертковим, Іваном Голтвенком i Євгеном Осадчим упевнено та цілеспрямовано йшли до своєї мети.
 
4 квітня у Києві відбувся чемпіонат України з кіокушин-кан карате серед дітей, юніорів та дорослих. Ці змагання були відбірковим етапом на чемпіон ... Читати далі »

Пожежники

Пожежники

Шановні громадяни Вишгородщини!

Наближаєтьсявелике свято – Воскресіння Христове. Вишгородськийрайонний відділ ГУ ДСНС України у Київськійобластінапередодні свята нагадує Вам, що не слідзабувати про правила пожежноїбезпеки і під час Великодніх свят. Адже, як свідчить статистика, випадкизагораньчастішаютьсамепід час святкувань. Нерідко причиною загибелі та травмування людей на пожежахстаєпорушення правил пожежноїбезпеки. Аби не псуватисобі свята, дотримуйтеся правил безпечногоповодження з вогнем, особливо будьте обережнізісвічками. Під час приготуванняпасхальнихстрав не ... Читати далі »

Експерти підтримують ініціативу Москаленка

Експерти підтримують ініціативу Москаленка

Головне науково-експертне управління Верховної Ради підтримало законодавчу ініціативу народного депутата, голови Чорнобильського підкомітету парламенту Ярослава Москаленка, якою пропонується відновити безоплатне харчування дітей потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС.

Нагадаємо, у лютому Я.Москаленко зареєстрував законопроект №2060 "Про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо харчування дітей)". Відповідна ініціатива дозволить відновити безоплатне харчування дітей-чор ... Читати далі »

Релігійні громади допомагають одиноким

Релігійні громади допомагають одиноким

Стаціонарне відділення для постійного проживання Вишгородського територіального центру соціального обслуговування у районі краще знають як Будинок престарілих, бо саме тут знаходять пристанище одинокі літні наші земляки, яким нікому на старості подати руку допомоги, у кого вже практично і рідні не лишилось на цьому світі.
 
І добре, що є люди, яким небайдужа чужа старість та одинокі люди похилого віку. Саме завдячуючи таким благодійникам можемо створити нашим підопічним кращі умови побуту, забезпечити краще харчування. ... Читати далі »

Підтримали земляків

Підтримали земляків

Жителі Вишгородщини Віктор Лук’яненко та Петро Березинець побували у Кучурганському районі Одеської області, де несуть службу наші земляки, бійці Національної гвардії України – Анатолій Богацький, Михайло Сатиров, Юрій Коваленко та Олександр Хіміч. 
 
Хлопцям привезли медикаменти, продукти харчування та деякі види військової амуніції. Їх радо зустріли земляки, які швидко допомогли розвантажити авто. Також стало зрозуміло, що ця безглузда війна не закінчується, витрачаються матеріальні ресурси, кордони укріпл ... Читати далі »

Дітям потрібна турбота

Дітям потрібна турбота

У великому залі адмінбудинку (пл. Шевченка, 1) відбулася презентація проекту «Соціальна інтеграція та примирення внутрішньо переміщених сімей та дітей у Київській області». Пілотні території проекту – деякі райони Київщини, зокрема Вишгород та Вишгородський район. 
 
У ході презентації проекту взяли участь голова Вишгородської районної ради Ірина Побідаш, заступник голови Вишгородської РДА Валентина Духота, начальник  служби у справах дітей та сім’ї Київської ОДА, керівник проекту Сергій Анд ... Читати далі »

Запрошуємо на навчання молодь Вишгородського району!

Запрошуємо на навчання молодь Вишгородського району!

Серед безлічі вищих навчальних закладів, які існують на території нашої Держави, є такі, що готують майбутніх фахівців рятувальної справи.

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України (м. Черкаси), Національний університет цивільного захисту (м. Харків), Львівський державний університет безпеки життєдіяльності (м. Львів) та Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця), які готують висококваліфікованих фахівців рятувальної справи за освітньо – кваліфі ... Читати далі »

Нація сильна історичною пам’яттю

Нація сильна історичною пам’яттю

Патріотичне виховання підростаючого покоління завжди було одним з найважливіших завдань сучасної школи, адже дитинство і юність – благодатна пора для виховування любові до Батьківщини.
 
У ході нещодавньої робочої поїздки селами лівобережної Вишгородщини депутат Київської обласної ради Олександр Приходько пообіцяв учням наддеснянських сіл організувати цікаву екскурсію місцями бойових дій часів Другої Світової війни. Мета цієї екскурсії – донести історію подій 1941-1945 років до підростаючого покоління, показати і ... Читати далі »

Щедрий весняний улов

Щедрий весняний улов

Після доволі тривалої зими нарешті зійшов лід на Київському водосховищі. Рибалки-промисловики з настанням погожих днів дружньо  вийшли на блакитну ниву. Підготовлено плавзасоби, сітки – і промисел розпочався.
 
До справи взялися підприємства: ФОП Буяло Сергій, ФОП Владислав Кисіль, ФОП Шинкаренко Микола, СВК «Шолуденко» в особі Анатолія Михальцова, «Десна 55» Ніколаєва Валерія, ФОП Задоя Марія, ФОП Демченко Ірина, «Морехід 300» Решетило Андрій, ФОП ЗАИНО Головко Олена.  ... Читати далі »

Сім’я – найбільша цінність України

Сім’я – найбільша цінність України

Сім’я – це єдина повноцінна одиниця в суспільстві, здатна найефективніше забезпечувати процес виховання молодого покоління, формувати характери і мораль юних громадян та готувати їх до повноцінного, соціально активного життя в суспільстві.
 
Та попри оптимістичне прагнення українців створювати міцні і щасливі родини, більшість сімей розпадаються, завдаючи болю і страждань як батькам, так і дітям. Усе це є наслідком руйнації моральних та духовних цінностей, відсутності скоординованої державної сімейної політики, ... Читати далі »

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 80 81 »