Головна » 2015 » Квітень » 4 » Вишгородчани – срібні фіналісти
09:38
Вишгородчани – срібні фіналісти
Здавна спорт зближував людей. Завдяки активному способу життя людина пізнає світ в яскравих барвах. Чудово, коли діти ще з дитячого садочка залучаються до занять фізичної культури та усвідомлюють необхідність здорового та активного способу життя. 
 
Отже, саме учні 1-2-х класів вишгородської районної гімназії «Інтелект» на чолі з тренером Олегом Панченком після тернистого шляху всіх етапів змагань «Футбольних надій Київщини» дійшли до фіналу.
 
У святковій атмосфері в спортивних залах Вишгородської районної КДЮСШ та БК «Енергетик» 27 березня проходив фінал обласних змагань. До Вишгорода приїхали команди з міст Бровари та Бориспіль, Біла Церква, Фастів, Березань, Богуславського, Яготинського та Макарівського районів.
 
Після відбіркових зустрічей, де наші юні футболісти беззаперечно перемогли команди Броварів та Білої Церкви, у боротьбі за перше місце зустрілися з командою Богуславського району. Але фортуна була на боці гостей. Третіми були гравці з Березані. Срібними призерами стають не так часто, отже, вітаємо вишгородчан з перемогою. Бажаємо в майбутньому стати чемпіонами.
 
Хочу висловити подяку адміністраціям КДЮСШ та БК «Енергетик» за допомогу в організації і проведенні змагань. 
 
Микола САМСОН, методист РМК
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 422 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus