Головна » 2014 » Жовтень » 4 » Вирує футбольне життя
10:38
Вирує футбольне життя
Триває чемпіонат Вишгородського району з футболу сезону 2014 року. Зіграно чотири тури другого кола, тож, якщо враховувати той факт, що в кожній лізі знялося по одній команді, то до закінчення командам залишилось зіграти по чотири гри, кожна з якої може стати вирішальною. У кожній лізі визначились команди, які будуть боротися за медалі. У вищій лізі це:  «Лісовичі», «Енергетик», «Динамо КВПУ», «Інделек» та «Діназ». 
 
Видовищним та безкомпромісним видався матч четвертого туру другого кола між командами  «Лісовичі» – «Динамо КВПУ» (Катюжанка). Хай не вводить в оману кінцевий результат 3:0 на користь команди з Лісовичів, бо на полі точилась рівна боротьба з величезною кількістю гольових моментів біля обох воріт. Різниця в тому, що футболісти з ФК «Лісовичі» використали свої моменти, а гравці з Катюжанки – ні. А у футболі, як ви знаєте, діє неписане правило: «Не забиваєш ти, забивають тобі». Слід також відзначити бригаду арбітрів, яка провела матч на високому рівні. Зазвичай на центральні матчі туру запрошуються більш досвідчені іногородні арбітри, які обслуговують матчі чемпіонату Київської області, України та матчі під егідою ФІФА. Цього разу вся бригада була місцева. Арбітр –Олександр Педяш, асистенти – Олександр Перетятко та Ігор Негоденко. Футбольні фахівці, які знаходилися на матчі, оцінили роботу арбітрів на відмінно.
 
У першій лізі одноосібним лідером є команда «СНД» з Нижчої Дубечні, і, чесно кажучи, малоймовірно, що це місце молода, технічна команда під керівництвом Анатолія Клименка комусь віддасть. Єдина команда, яка може завадити їм це зробити, буде команда «Нептун» зі Старих Петрівців. Багато що буде вирішуватись в передостанньому турі «СНД» – «Нептун». За третю сходинку першості боротимуться чотири колективи: «КДЮСШ», «Межигір’я», «Кристал» та «Демидів».
 
Стали відомі фіналісти кубка Вишгородського району з футболу. Ними стали команди «Інделек» та «Лісовичі». Дружній колектив з Вишгорода переміг у півфіналі команду «Енергетик», а «Лісовичі» переграли Іванківський «Кристал».
 
Фінал планується провести на новозбудованому стадіоні в с. Нові Петрівці. Тож футбольне життя на Вишгородщині вирує.   
 
Пропонуємо таблиці та всі результати. 
 
Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
 
Таблиця результатів змагань чемпіонату Вишгородського району з футболу серед аматорських команд сезону 2014 року станом на 29.09.2014 року
 
Вища ліга
 
 
Таблиця результатів змагань першості Вишгородського району з футболу серед аматорських команд сезону 2014 року станом на 30.09.2014 року
 
Перша ліга
 
 
Комітет з проведення змагань
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 611 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus