Головна » 2014 » Листопад » 29 » Вимагаємо ротації для бійців!
11:20
Вимагаємо ротації для бійців!
21 листопада біля Міністерства оборони України відбулась акція на захист прав військовослужбовців 25-го батальйону територіальної оборони «Київська Русь», які більше трьох місяців знаходяться у зоні АТО на передовій в м. Дебальцеве. Велику частину батальйону складають вишгородці. Хлопці виснажені від постійних обстрілів і потребують проведення ротації для відпочинку.
 
Організацію акції взяла на себе громадська організація  «Народна рада міста Вишгород і Вишгородського району». В акції брали участь близько 70 осіб – родичі, близькі та товариші бійців 25-го батальйону, ті, кому небайдужа доля наших військових.
 
На вимогу учасників акції була проведена зустріч між ініціативною групою та заступником міністра П. Мехедом, через якого було передано звернення до міністра оборони України з вимогою проведення негайної ротації 25-го батальйону. Також у ході спілкування заступником міністра було обіцяно, що питання ротації буде винесене на найближче засідання Генерального штабу ЗСУ.
 
За інформацією Олександра Дзюби, заступника голови громадської організації,  Народна рада міста Вишгород і Вишгородського району буде ініціювати проведення пікетування адміністрації Президента України у разі намагання Міністерством оборони України затягнути процес проведення ротації.
 
P.S. Після завершення акції волонтери Народної ради та благо­дійного фонду «З відкритим серцем у майбутнє» Олександр Дзюба, Ірина та Анатолій Шугайло укотре повезли допомогу бійцям, які несуть службу в зоні АТО. Разом з ними повернулись у Дебальцеве для подальшого проходження служби четверо бійців 25-го батальйону (Дядя, Тімур, Карась і Слава), які знаходились у короткочасній відпустці. Хлопці дбають про державу, сподіваємось, що і держава  дбатиме про них!
 
Аліна МАКОВСЬКА, Вишгород
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 369 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus