Головна » 2018 » Липень » 19 » «Відділення біля дому»: головне – якість надання послуг
16:49
«Відділення біля дому»: головне – якість надання послуг

ПАТ «Укрпошта» оновлює свій бренд згідно з вимогами ХХІ століття. Сучасні зручні відділення, привітний персонал, автоматизований швидкий процес, мобільний додаток, розрахунок карткою і навіть кредитування. Тепер це можливо і доступно кожному. «Укрпошта» розширює не лише спектр послуг, а й відкриває нові відділення. Одне із них 18 липня відкрилося у Вишгороді на вулиці Шолуденка, 6-в.
Святкову стрічку урочисто перерізали в.о. генерального директора ПАТ «Укр­пошта» Ігор Смілянський та директор Київської міської дирекції ПАТ «Укрпошта» Валентин Олещенко. 
 «Ми прагнемо бути ближче для мешканців нових житлових мікрорайонів Києва та міст-супутників. Тому відкриваємо нові відділення. Це так звані «відділення біля дому», де жителі міст та селищ зможуть скористатися найпотрібнішими для них послугами: відправити та отримати посилку, сплатити комунальні та інші платежі, оформити переказ», – зазначив Ігор Смілянський.
Останні роки «Укрпошта» переживає часи трансформації і перебудови для задоволення потреб сучасного споживача послуг.  «Для того, щоб вийти на новий рівень, потрібно налагодити мікроекономіку, а сьогодні вона не ідеальна. Але порівняно з 2016 роком, коли збиток Київської дирекції становив 11 млн грн, а в області показники були ще гірші – ми ростемо і розвиваємося.  Зараз об’єднали Київ та Київську область, і в 2018 році чистий прибуток Київської дирекції  склав 294 млн грн. Ще одна новина. Нашим партнером став інтернет-супермаркет «Rozetka». Договір підписано, і ми відкриваємо відділення у магазинах у Броварах і на Подолі у Києві. Об’єм, з яким ми працюватимемо, – це 10 тисяч посилок у день. Для нас головне – якість надання послуг, а не кількість відділень «Укр­пошти». Плануємо відкрити близько 30 нових відділень, значна частина яких буде у Київській області. Паралельно оновлюємо і старі відділення», – зазначив Валентин Олещенко. 
Двері нового відділення відкриті для відвідувачів шість днів на тиждень  – без обідньої перерви з 8.00 до 21.00 у будні та у суботу з 10.00 до 17.00.
Відповідальне ставлення до кожного клієнта, забезпечення високої якості послуг, гарантія надійності та оперативності не залишать вас байдужими.

Христина БАРАНОВСЬКА, «Слово»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 443 | Додав: slovo
comments powered by Disqus