Головна » 2013 » Березень » 30 » Віддалені села не залишаться без уваги
13:28
Віддалені села не залишаться без уваги

Голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько разом із керівником апарату райдержадміністрації Наталією Клебан та директором КП «УКБ «Вишгородрайбуд» Олександром Ніцкевичем 26 березня здійснили робочу поїздку до Абрамівки. Під час виїзного прийому громадського активу сіл Дудки, Савенки, Абрамівка, представників депутатського корпусу Абрамівської сільської ради та місцевих мешканців були обговорені найболючіші питання, що турбують місцеві громади. 

 
Учасники зустрічі озвучили нагальні потреби села, серед яких – транспортне забезпечення, розбудова інфраструктури, ремонт об’єктів соціальної сфери та благоустрою (розчистка та ремонт доріг, підведення газу, відновлення електропостачання, обрізка дерев, облаштування пристроїв для обмеження швидкості транспорту територією села, тощо). 
 
Визначено пріоритетні напрямки співпраці сільських громад та районної влади. Також Олександр Приходько розповів про плани щодо реалізації реформ у всіх сферах життєдіяльності району, розвиток медицини та освіти на селі, якісне надання соціальних послуг населенню. 
 
 
Продовжуючи робочу поїздку, голова Вишгородської РДА побував також у Катюжанській медичній амбулаторії, де ознайомився з ходом ремонтних робіт. 
 
Інф. «Слово»
Категорія: Абрамівська громада | Переглядів: 813 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus