Головна » 2015 » Січень » 3 » Від «Водограю» до «Барвіночка»
10:40
Від «Водограю» до «Барвіночка»
У день Святого Миколая маленьких вишгородців привітали святковим концертом творчі дитячі колективи міста.
 
У вестибюлі будинку культури «Енергетик» бадьорими мелодіями гостей зустрічав муніципальний дитячий духовий оркестр «Водограй» під керівництвом Ярослава Глєбовича. І відразу заряджав позитивом.
 
Дійство на сцені також принесло велике задоволення глядачам: після кожного виступу лунали гарячі оплески – фольклорному колективу «Співаночка», вокалістці студії «Полузір’я» Олександрі Тихан, танцювальному колективу «Pasdedanse», шоу-студії мод «Фантазія»  Вишгородського міського Центру творчості «Джерело», зразковому ансамблю сопілкарів «Рум’янок». 
 
Організатори концерту – Вишгородська міська та районна рада, запросили до участі і державну хореографічну студію «Барвіночок» (художній керівник Оксана Черкас). «Барвіночок» за 38 років свого творчого життя побував майже у шістдесяти країнах світу – вражаючи українським танцем, демонструючи, яка ми сильна і красива нація.
 
У яскравих національних костюмах, запальні, стрімкі! Від їхнього «Гопака»,  «Вечорниць», «Кумасів», «Горлиці» не можна було відірвати очей.
 
– Ми ще раз переконалися, що наші діти – розумні й талановиті, – сказала зі сцени голова районної ради Ірина Побідаш. А заступник міського голови Олексій Рачинський побажав дітворі радісних свят, сонця та миру.
 
На кожного чекав і маленький солодкий подаруночок – Миколайчик.
 
Нехай же Святий Миколай – покровитель дітей, який вчить нас милосердю, щедрості і любові до оточуючих, оберігає кожного з нас завжди і усюди. 
 
Валентина ЧИСТЯК, «Вишгород»
фото автора
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 503 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus