Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Безпека
11:54
Безпека

Громадяни Вишгородщини!

Щоб не трапилося пожежі під час виборів, необхідно суворо дотримуватися встановлених для всіх правил пожежної безпеки.

На шляхах евакуації у жодному випадку не можна розміщувати ніякі предмети, а килимові доріжки необхідно надійно прикріпити до підлоги. Відповідної уваги потребує і освітлення приміщень. На більшості дільниць освітлення кабін для голосування не буде. А там, де буде таке освітлення, необхідно дотримуватися вимог правил влаштування електрообладнання. Не можна підвішувати світильники на струмоведучі проводи та експлуатувати їх із знятими ковпаками (розсіювачами). Опалювальні системи, прилади повинні бути у справному стані і відповідати вимогам правил пожежної безпеки. Дуже велике значення для протипожежного захисту виборчих дільниць має їх забезпечення у повному обсязі первинними засобами пожежогасіння, наявність і справність джерел зовнішнього водопостачання. До речі, первинні засоби пожежогасіння в жодному разі не можна використовувати не за призначенням.

На сам кінець, усі особи, які беруть участь у проведенні виборів, члени виборчих комісій, повинні бути ознайомлені з вимогами пожежної безпеки і вміти користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Якщо сталася пожежа, телефонуйте за номером 101. Намагайтеся якнайшвидше покинути палаюче приміщення. Не втрачайте часу на порятунок майна, головне - врятувати себе і інших.

Інспектор Вишгородського районного відділу ГУ ДСНС України у Київській області старший лейтенант служби цивільного захисту Ігор Рибець.

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 405 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus