Головна » 2016 » Липень » 4 » Вахівчани – з новим Будинком культури
12:47
Вахівчани – з новим Будинком культури

Напередодні Дня молоді, 24 червня, жителі Вахівки урочисто зустрічали поважних гостей. Приводом для свята стало відкриття місцевого Будинку культури після капітального ремонту, адже до цього часу збудований власними силами жителів села у 1956 році «клуб», піддавали лише косметичному ремонту.
Розділити радісну подію з мешканцями села завітали заступник голови райдерж­адміністрації з гуманітарних питань Марина Мельник, заступник голови районної ради Анатолій Потапенко,  Вахівський сільський голова Валентина Жарська та депутати районної ради Оксана Тарасенко і Михайло Якимчук.
Марина Мельник привітала жителів села з подією та зазначила, що Будинок культури – це заклад, у першу чергу, для розвитку талантів у молоді, адже вони наше майбутнє.
З вітаннями та побажаннями добра звернувся до присутніх Анатолій Потапенко, підкресливши, що тепер важко впізнати Будинок культури, який був у геть занедбаному стані. Сьогодні ж приміщення виглядає як новобудова, що не може не радувати.
Валентина Жарська подякувала за допомогу і підтримку Вишгородській РДА та Вишгородській районній раді, а особливо, голові райдержадміністрації Олександру Горгану, зауваживши, що тепер молодь буде частим гостем в оновленому Будинку культури, де реєструватимуться шлюби, лунатимуть дзвінкі пісні та виконуватимуться запальні танці.
Після привітань та вручення подяк Марина Мельник та Анатолій Потапенко урочисто перерізали червону стрічку. Захід завершився святковим концертом.
Слід зазначити, що на капітальний ремонт було витрачено 1200 тис. грн, і жителі села сподіваюся, що це лише початок розвит­ку інфраструктури Вахівки, адже попереду плани побудови садочка і початкової школи.
Вітаємо громаду села із радісною подією. Тепер у мешканців з’явилася чудова можливість проводити своє дозвілля у гарному відремонтованому Будинку культури.

Анна ЗАЦЕРКОВНА, «Слово»
Фото автора

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 370 | Додав: slovo
comments powered by Disqus