Головна » 2015 » Червень » 6 » У районі тепер є зоопарк
10:05
У районі тепер є зоопарк
16 травня у Демидові відкрився новий зоопарк під назвою «12 місяців».  За тваринами спостерігають близько 50 спеціалістів з відповідною освітою: зоологи та ветеринари.
 
Для тварин створені максимально наближені до природних місця для перебування, аж до вентиляції повітря і температури в приміщеннях. Тварини були придбані в Київському та Миколаївському зоопарках, приватних закладах, Чехії та інших місцях, але жоден звір не взятий з дикої природи – усі адаптовані до спілкування з людьми.
 
Зоопарк дивує і своїм оформленням. Візитівка зоопарку – замок, із заставок мультфільмів студії Disney. За його основу взято справжній палац Нойшванштайн, розташований в Баварії. Поруч із замком – озеро, у яке вже запустили осетрів, де дорослим можна буде ловити рибу. Крім того, на території спорудили дитячі майданчики, кімнати матері і дитини та ресторан.
 
Зоопарк займає 16 га. Усього в парку більше 100 видів тварин, яких закупили, в основному, в європейських зоопарках. У всіх є пари, а деякі житимуть трійками. Наприклад, жирафів троє – один самець і дві самки, такий же склад сім’ї в оленів і бізонів. При вході відвідувачів зустрічають пугачі. Трохи далі розташована алея вовків. Далі – вольєри з копитними. З «Асканії Нової» приїхали плямисті олені, самець і дві самки бізонів, воли, антилопа Канна. Їх можна погодувати їжею, купленою за символічну ціну на території парку. Також на гостей чекають тигри, леви, пуми, рисі, гієни, трубкозуби та багато інших тварин. 
 
Власники зоопарку не планують на цьому зупинятися і обіцяють продовжити будівництво, щоб у майбутньому додатково на 10 га створити всі умови для проживання моржів, тюленів, пінгвінів та інших мешканців водного світу.
 
Інф. «Слова»
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 400 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus