Головна » 2013 » Січень » 5 » У футбол грають всі, а виграє «Профрембуд»
12:54
У футбол грають всі, а виграє «Профрембуд»
Перед Новим роком завершився чемпіонат Вишгородського району з футзалу серед виробничих колективів. 

Турнір виявився напрочуд цікавим, напруженим та захоплюючим. За кожну сходинку на п’єдесталі точилася запекла боротьба. Так команда «МТС», по ходу матчу програючи господарям майданчика команді «КДЮСШ» (за хвилину до кінця матчу – рахунок 1:2), не тільки спромоглася зрівняти рахунок, але й «вирвала» путівку до фіналу в серії післяматчевих пенальті. У другому півфіналі зустрілися команди «Нормарк Україна» та «Профрембуд». Результативний, безкомпромісний матч закінчився з рахунком 8:4 на користь команди «Профрембуд». В матчі за третє місце зустрілися невдахи півфіналів – «КДЮСШ» та «Нормарк». Молода, амбіційна команда «Нормарк» схилила чашу терезів на свою користь – 4:3. У вирішальному двобої, незважаючи на рахунок 7:3, точилася безкомпромісна боротьба. 

Отже, чемпіоном турніру стала команда «Профрембуд», а команда «МТС», хоч і програла, але все-таки досягла свого найкращого, на сьогодні, результату, ставши срібним призером. Цікавим та емоційним було нагородження кращих гравців турніру. Призи отримали воротар Віталій Буланий («МТС»), захисник Олег Доляк («КДЮСШ»), нападник Олександр Гудзь («Профрембуд»). А приз найкращого гравця турніру отримав Андрій Маковка з команди «Нормарк». 

Чемпіони та призери отримали кубки та медалі, а численні вболівальники ще й емоції та заряд енергії перед новорічними святами. 

Микола КОРОЛЬ, 
голова Вишгородської районної федерації футболу 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 1016 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus