Головна » 2017 » Грудень » 21 » Турнір трьох Микол до Дня святого Миколая
19:05
Турнір трьох Микол до Дня святого Миколая

14 грудня у спортивному залі Вишгородської районної КДЮСШ відбувся традиційний дитячий турнір з футзалу до Дня святого Миколая. Шостий рік поспіль організатори турніру, а саме: три Миколи: Король, Горовий та Самсон запрошують на змагання учнів п’ятих класів вишгородських та районних ЗОШ. У турнірі взяло участь вісім команд, а саме: Вишгородська ЗОШ №1, гімназія «Інтелект», технічний ліцей, «Сузір’я», Старопетрівська та Демидівська школи  і дві школи з Нових Петрівців. Методом жеребкування команди були розподілені на дві групи, по чотири команди в кожній. Переможці груп виборювали кубок у фіналі, а команди, які посіли в групах другі місця, грали за бронзові медалі.
Учасників змагань привітали почесні гості: голова районної ради Ростислав Кириченко та начальник відділу освіти Тетяна Фороща, які побажали юним спортсменам успішної гри та перемог. 
Всі ігри в групах проходили у завзятій та безкомпромісній боротьбі. В групі А перше місце посіла Старопетрівська ЗОШ, а друге –  школа «Сузір’я», в групі Б перше місце виборола команда Вишгородської ЗОШ №1, друге – гімназія «Інтелект». Третє місце і бронзові медалі виборола гімназія «Інтелект», перегравши своїх однолітків з рахунком 3:0. Справжньою окрасою турніру став фінальний матч між командами Вишгородської ЗОШ №1 та Старопетрівською ЗОШ. Ніхто не збирався поступатися, але учні зі Старих Петрівців у цей день просто не могли  програти, адже  їхня школа  святкувала  40-річний ювілей. Тож рахунок 1:0, і омріяний кубок поїхав у Старі Петрівці – про кращий подарунок рідній школі годі було й мріяти! 
Треба зазначити, що переможених на турнірі не було. Адже діти, окрім кубка, отримали ще й медалі, грамоти, вісьмом  кращим гравцям вручено цінні призи, а кожен учасник турніру не залишився без солодкого подарунку.
Кращими гравцями турніру визнано: Андрія Кирієнка (Нові Петрівці), Тимофія Ковтуна (Вишгородська ЗОШ №1), Євгена Тарабана зі Старих Петрівців, Олександра Гайдука (Новопетрівська ЗОШ №2), Дмитра  Давидка з Демидівської ЗОШ, Данила Гірського  (гімназія «Інтелект»), Олексія Винника-Голубєва (Вишгородська ЗОШ №3),  Пилипа Кірчева (технічний ліцей).
 На обличчях дітей були посмішки та радість, ось, мабуть, найбільша нагорода для організаторів цього свята. Щиро дякуємо вам,  шановні Миколаї, за ці щирі та позитивні емоції дітей!

Іван КАРПИНА, 
заступник директора Вишгородської районної КДЮСШ

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 444 | Додав: slovo
comments powered by Disqus