Головна » 2016 » Січень » 6 » Тепло, щастя і радість в домівках
13:23
Тепло, щастя і радість в домівках

«У державному бюджеті на 2016 рік заплановано значний ресурс на покращення життя українських військовослужбовців», – заявив секретар РНБО Олександр Турчинов напередодні Нового року на церемонії вручення ключів від квартир військовослужбовцям Національної гвардії України в Нових Петрівцях. 
 «Армія переможців неможлива без гідної зарплати, гідних умов проживання. Саме тому в держбюджеті на 2016 рік заплановано знач­ний ресурс на підвищення зарплат військово­службовцям, для будівництва нового житла, для створення гідних побутових умов у місцях несення служби», – сказав О. Турчинов. 
Секретар РНБО також привітав присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим. «Хочу побажати вам, щоб у ваших оселях завжди були радість і щастя, завжди панувала любов, щоб вдома ви завжди чули дитячий сміх, щоб завжди поверталися додому, чесно і гідно виконавши свій військовий обов’язок», – наголосив він. 
Ключі від квартир отримали 80 родин військовослужбовців, зокрема учасники бойових дій у районах Слов’янська, Попасної, Іловайська, Донецька, Маріуполя, Вуглегірська, Широкиного та Дебальцевого. Квартири в цих будинках є службовим житлом, яке з часом військовослужбовці зможуть приватизувати.  Загалом бійцям Нацгвардії Київського гарнізону у 2015 році надали 147 квартир.
Житловий комплекс для тих, хто обрав своєю професією захист Вітчизни, збудували протягом 2015 року. Два будинки у сосновому лісі мають автономну систему опалення та водопостачання і повністю готові до заселення нових мешканців. Та зупинятись на цьому Національна гвардія не збирається. У 2016 році поруч буде побудовано ще 2 таких будинки, а згодом планується звести ціле містечко на 800 сімей. Це буде цілий мікрорайон зі школою та дитсадочком для дітей військовослужбовців.
У минулому році житло отримали 300 військовослужбовців Нацгвардії України. 

За інф. сайту НГУ

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 365 | Додав: slovo
comments powered by Disqus