Головна » 2013 » Березень » 2 » Свято футбольної родини
11:31
Свято футбольної родини
26 лютого, у святково прикрашеній залі Вишгородського будинку культури «Енергетик», пройшов вечір футболу, де нагороджували найкращих представників цієї популярної гри серед команд Вишгородського району. 

Серед присутніх були як футболісти, що тількино ступили на спортивну дорогу, так і ветерани цієї гри, їх тренери. На свято завітали почесний президент ФК «Діназ», народний депутат України Ярослав Москаленко, голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько, заступники голови Вишгородської РДА Вячеслав Савенок, Валентина Духота, заступник Вишгородського міського голови Олександр Ростовцев. 

Церемонію нагородження відкрив голова районної федерації футболу Микола Король, який сказав: «Футбольний сезон закінчено тоді, коли вручена остання нагорода, тож сьогодні ми всі зібралися, щоб вручити нагороди нашим призерам, чемпіонам, кращим гравцям і тренерам». 


Нагороджували футболістів у наступних номінаціях: «Дитячі команди ФК «Діназ» в чемпіонаті м. Києва», «Першість Вишгородського району з футболу», в індивідуальних номінаціях. Не оминули увагою і футбольних активістів Вишгородщини – вони отримали подяки. 


У номінації «Командні нагородження» нагороду отримала команда Вишгородського району, що посіла друге місце в чемпіонаті Київської області з футболу серед ветеранів сезону 2012 року. 


Ярослав Москаленко привітав учасників святкового зібрання, та підкреслив, як багато зроблено в районі для розвитку спорту, і футболу, зокрема. Це буде всіляко підтримуватися і надалі, сказав народний депутат. 

Подяками за вагомий внесок у розвиток районного футболу нагороджені: Жукинський сільський голова – Валентина Пономаренко, Пірнівський – Сергій Книжников, Новопетрівський – Радіон Старенький, Демидівський – Василь Дідок. 

Юних футболістів та ветеранів, тренерів урочисто нагородили кубками, медалями, листами подяки. Також учасники свята мали змогу сфотографувалися на пам’ять. Церемонія свята завершилась піснями у виконанні молодих і талановитих співачок. 

Бажаємо нових перемог молодим командам Вишгородщини! 

Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово» 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 563 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus