Головна » 2015 » Червень » 20 » Світлій пам’яті Віктора Решетняка
11:47
Світлій пам’яті Віктора Решетняка
Минулого вівторка, 16 червня, Вишгород та Вишгородщина попрощалися з Вишгородським міським головою Решетняком Віктором Олександровичем, який передчасно ступив за межу вічності на 66-му році життя.
 
Прощання відбулося у малій залі адмінбудинку, далі жалобна процесія пройшла проспектом Мазепи до перехрестя вулиці Шолуденка. Заупокійну молитву відслужили у храмі св. Бориса і Гліба. 
 
Провести в останню путь Віктора Олександровича прийшли посадовці, депутати, представники органів місцевого самоврядування Вишгородщини та Київщини, численна громада міста і району. 
 
Люди різного віку вклонились пам’яті людини, яка за кілька десятиліть лікарської діяльності тримала на своїх дужих руках декілька поколінь новонароджених вишгородців. Віктор Решетняк рятував життя, повертав віру і надію, дарував жінкам материнство. 
 
А за період перебування на посаді міського голови зробив Вишгород красивим та квітучим містом. Мріяв і планував ще багато зробити, але погасло життєве полум’я, на жаль, передчасно відкрив свої обійми інший світ. 
 
Смерть – таке ж таїнство, як і народження. Вона неминуча, але до неї неможливо підготуватися. Усі щиро співчувають родині, бо знають, що час не лікує – горе лише осідає на душі. Життя пливтиме далі, та вже без рідної людини – чоловіка, батька, дідуся. Громадянина. 
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 549 | Додав: slovo
comments powered by Disqus