Головна » 2015 » Березень » 21 » «Сузір’я сліз, думок і почуттів»
10:35
«Сузір’я сліз, думок і почуттів»
Під такою назвою у Вишгородській центральній бібліотеці пройшов творчий вечір Анатолія Черняхівського, присвячений його 65-річчю від дня народження.
 
Анатолій Іванович – заслужений вчитель України, почесний громадянин Вишгорода, поет та композитор, автор поетичних збірок, автор гімну Київщини. Його вірші друкуються в чисельних поетичних альманахах і збірках, на сторінках періодичних видань.
 
Анатолій Черняхівський людина відома і шанована в місті, районі, області  і Україні. Більше 20 років він очолював колектив Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я», віддаючи нашим дітям свої знання, досвід, життєву мудрість, виховуючи справжніх патріотів нашої держави. 
 
На зустрічі були присутні побратими по перу, вчителі і колеги, учні районної гімназії «Інтелект», працівники центральної бібліотеки та бібліотек філіалів,  а також шанувальники таланту ювіляра. 
 
Анатолій Іванович читав свої вірші – громадянські, ліричні, пародійні та дарував усім насолоду від спілкування і своєї творчості.
 
Звучали пісні на слова і музику автора у виконані Олени Могиль та Ірини Бези. Лунали також вірші-привітання, побажання натхнення і творчого довголіття.
 
Залишились теплі враження від заходу і відчуття гордості від того, що такі талановиті люди прославляють наш Вишгородський край.
 
Галина ДМИТРЕНКО,
завідувач відділом обслуговування ЦРБ
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 697 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus