Головна » 2014 » Жовтень » 18 » Створено асоціацію учасників АТО
10:36
Створено асоціацію учасників АТО
16 жовтня відбулося засідання районного оперативного штабу з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням, життєзабезпеченням, наданням соціального захисту мешканцям Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Донецької та Луганської областей, які переселяються у Вишгородський район для тимчасового проживання, надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та іншим громадянам України, які перебувають в районі проведення антитерористичної операції.
 
Заступник голови райдержадміністрації Валентина Духота повідомила присутнім про створення громадської організації «Асоціація учасників бойових дій та учасників АТО» та представила голову районної спілки цієї організації Дениса Парижа.
 
Як розповів Денис Володимирович присутнім на засіданні представникам райдерж­адміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, соціальних служб району, фонду соціального страхування з тимчасової непрацездатності, медичної галузі, місцевого самоврядування, міграційної служби, районної організації Червоного Хреста України, він бере участь у АТО в складі однієї з військових частин, живе у Новосілках і на цей час знаходиться у відпустці. 
 
Районна спілка знаходиться у стані формування і планує опікуватися проблемами військових, які брали участь у АТО, членів сімей загиблих військових, вирішенням інших соціальних питань.        
 
Контактні телефони Дениса Парижа: (093) 715-22-15, (096) 587-82-72.
 
Інф. «Слова»
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 812 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus