Головна » 2017 » Січень » 12 » Сто років прожити – у Бога заслужити
20:14
Сто років прожити – у Бога заслужити

Восьмого січня відзначив свій столітній ювілей житель села Катюжанка  Йосип Йосипович Харченко. Привітати його з цією поважною датою завітали голова районної ради Ростислав Кириченко, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації В’ячеслав Савенок, Катюжанський сільський голова Лідія Заводська.
Чимало життєвих випробувань довелося пережити ювіляру. З молодих років не покладаючи рук працював, був учасником багатьох подій, на які було багате ХХ століття. Біографія Йосипа Йосиповича — як історія країни: були у ній війни і голод, тяжкий повоєнний час, перебудова та розпад Радянського  Союзу. Доля готувала складні випробування, але щира і глибока любов до землі, до дітей, ближніх допомогли йому прожити нелегкі роки і досягти 100-літнього ювілею.
В’ячеслав Савенок побажав шановному ювіляру міцного здоров’я, щастя, достатку та благополуччя, зазначив, що своїм прикладом він показує, що необхідно хотіти жити, любити життя, і тоді можна зустріти свій 100-річний ювілей у теплому колі рідних і близьких людей. Теплі слова привітання на адресу іменинника висловили усі присутні та вручили також квіти, грамоти та подарунки. Проживає Йосип Йосипович разом із донькою та її чоловіком.
І хоча живе ветеран вже немало років, добре знає ціну життя, має про що розповісти і що згадати, та вірить, що в 100 років ще багато чого можна зробити, а на все – ласка Божа. Він – один із тих, кому Господь подарував цілу вічність, щоб передати її нащадкам і з висоти прожитих років подивитись на свій рід. Не кожному випадає таке щастя… 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 597 | Додав: slovo
comments powered by Disqus