Головна » 2015 » Травень » 2 » Стартував футбольний чемпіонат
09:51
Стартував футбольний чемпіонат
25 квітня стартував новий футбольний сезон на Вишгородщині. Сімнадцять футбольних колективів розподілені на дві ліги (вища та перша), 8 команд у вищій лізі та 9 команд у першій. У вищій лізі за почесне звання чемпіона району будуть змагатися наступні колективи: ФК «Діназ», ФК «Лісовичі», «Динамо КВПУ» (Катюжанка), «Депортіво» (Рикунь), «СНД» (Нижча Дубечня), «Інделек» (Вишгород), «Енергетик» (Вишгород), «Нептун» (Старі Петрівці).
 
До першої ліги потрапили команди: ФК «Полісся» (Демидів-Лютіж), ФК «Межигір’я» (Нові Петрівці), «СНД» (Нижча Дубечня), «Нептун-2», «Темп», «КДЮСШ» (Вишгород), «Дніпро» (Лебедівка), «Старт» (Катюжанка), «Десна» (Пірново) та «Кристал» (Іванків). Уже перші матчі нового сезону продемонстрували, що за футболом скучили не тільки футболісти, а й вболівальники, які щиро підтримували свої колективи. Центральним матчем першого туру вищої ліги був матч між командами ФК «Лісовичі» та ФК «Діназ» (Вишгород). Молоді діназівці першими повели у рахунку і дали справжній бій минулорічному чемпіону. Але скориставшись двома прикрими помилками молодих захисників Діназу, ФК «Лісовичі» здобув перемогу з рахунком 2:1, як то кажуть на класі.
 
Не менш цікавим видався і поєдинок між новачком вищої ліги командою «СНД» та перевіреним турнірним бійцем командою «Динамо КВПУ». З перших хвилин матчу футболісти команди «СНД» показали, що «хлопчиками для биття» у вищій лізі вони не будуть. Вони впевнено та невимушено переграли своїх суперників з рахунком 4:1. 
 
Ще в одному матчі туру ФК «Інделек» каменя на камені не залишив від новачка вищої ліги команди «Нептун» – у підсумку впевнена перемога 7:1 на користь вишгородчан.
 
У першій лізі сенсаційну виїзну перемогу в Нових Петрівцях отримав «Кристал» (Іванків) з розгромним рахунком 4:0, перегравши господарів ФК «Межигір’я». Лебедівський «Дніпро» з рахунком 3:1 переграв команду «Темп» (Димер). 
 
Зараз у нашій державі багато говорять про об’єднання територіальних громад. Футболісти з Лютежа та Демидова вже створили так звану спільну команду під назвою «Полісся». Саме ця команда в першому турі в непростій боротьбі переграла своїх суперників, команду «Нептун-2», з рахунком 1:0.
 
Отже, чемпіонат стартував, боротьба розгортається, а на глядачів чекають цікаві та безкомпромісні матчі.
 
Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 732 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus