Головна » 2016 » Травень » 30 » Стара будівля отримала нове життя
14:05
Стара будівля отримала нове життя

Завдяки сприянню голови Вишгородської райдержадміністрації Олександра Горгана, підтримці голови районної ради Ростислава Кириченка та депутатів районної ради у стаціонарному відділенні постійного проживання Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування (смт Димер) зроб­лено капітальний ремонт. Приміщення, що довгий час вважалося безнадійним і мало всі шанси з часом просто зникнути з карти соціальних об’єктів району – отримало нове життя.
Минулої середи голова райдержадміністрації Олександр Горган, перший заступник голови РДА В’ячеслав Савенок, заступники головного лікаря КЗ «Вишгородська ЦРЛ» Ольга Шматко і Наталія Бур’ян, директор Вишгородського терцентру соціального обслуговування Наталія Рудько, голов­лікар Димерської районної лікарні Ольга Малашенко відвідали з робочим візитом приміщення центру з метою вивчення якості проведених ремонтних робіт. Вони оглянули відремонтовані приміщення, а також обговорили перспективи розвитку територіального центру. Наразі планується благоустрій подвір’я та ремонт мережі водопостачання.
Голова райдержадміністрації Олександр Горган зазначив: «Під час першого ознайомчого візиту до територіального центру я жахнувся – люди,  які несправедливо покарані долею тим, що за ними не можуть доглянути рідні, знаходились у дуже складних умовах. Попри одностайну позицію оточення, яке в один голос наголошувало на тому, що покращити та відремонтувати його просто неможливо, я прийняв рішення: докласти всіх зусиль для того, щоб кардинально змінити цю ситуацію. На прикладі турботи про людей, які залишились без підтримки, ми показуємо моральність суспільства в цілому, і самі вчимо себе та своїх дітей, тому що головна цінність суспільства і полягає в готовності прийти на допомогу тим, хто залишився без підтримки найближчого оточення».
Також у рамках робочого візиту відбулась передача необхідних для центру речей: сушарки для одягу, продуктів харчування та побутової хімії, завдяки спільним зусиллям Олександра Горгана, волонтерської групи «Дєтдом» та мешканки Вишгорода Тетяни Жавриди, які постійно організовують збір та передачу допомоги. 
Незабаром планується урочисте відкриття оновленого стаціонарного відділення за участі керівництва районної ради, яке всебічно підтримує цей проект, депутатів районної ради, небайдужих громадян та волонтерів, без допомоги яких не можливо було б зробити ці ремонтні роботи.

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 469 | Додав: slovo
comments powered by Disqus